Két évvel a választások előtt a parlamenti ellenzék népszerűsége folyamatosan erodálódik, az ezerszer pertraktált együttműködés jelei továbbra sem mutatkoznak. Kétséges, lesz-e ebből kormányváltás. Nemrég megjelent írásunk (A remény számkivetettjei, 168 Óra, 26. szám) után megkerestünk néhány fajsúlyos ellenzéki szereplőt, van-e valami terv, elképzelés, varázsszó a 2022-es kormányváltásra. A nemzedéki pártként induló Momentumot sújtja legkevésbé az ellenzék gyászos múltja. Fekete-Győr András elnököt a párt tisztújító kongresszusának vitatott döntéseiről is kérdeztük.

(Forrás: 168 óra)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Rossz ómen a fiatal, élettapasztalat nélküli, politizáló pártok számára is a VOLT FIATAL DEMOKRATÁK után babérokra ácsingózni:
.
------ Orbán Viktor, és a fidesz hihetetlen története megalakulása
.
https://www.youtube.com/watch?v=8l9OWr5YreU&t...
---------------------------------
.
Nagyon piszkos lett az un. TISZTA LAPJUK!
Nyírfa
Megingott a Momentumba vetett bizalmam a tisztújításuk óta. Fekete-Győrben amúgy is a fiatal Orbán mását láttam eddig is, de ez a rossz érzés most rávetült magára a pártra is.
Szakértői kormányzás kell, rendbe tenni az ország szénáját a gazdaságtól a szociális szféráig, az egészségügytől az oktatásig, a kultúrától a környezetvédelemig, az államigazgatástól a külpolitikáig, mindenre kiterjedően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok