A héten Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője a Digi Start tévében járt. Azért hívták meg, hogy értékelje a Felcsút bajnoki bronzérmét, mely egyúttal az Európa Ligában való részvétel passzusa is. Szöllősi el is mondta, hogy főnöke az évtizedeken át pusztulni hagyott magyar labdarúgás megújításának élére állt azzal, hogy létrehozta 2006 körül futballakadémiáját a kert végiben, úgyhogy már épp itt volt ideje, hogy megtérüljön a befektetés. Merthogy Szöllősi szerint a bajnoki bronzzal bizonyította a Felcsút, hogy nem volt hiábavaló tengernyi milliárdot beletolni a projektbe, ahogy ő mondta: „a Puskás Akadémia futballsivatagban lett egy oázis, ahol a semmiből elkezdtek futballistákat nevelni". Megjegyezte, hogy „ ha minden befolyásos politikus, volt miniszterelnök, államelnök valamilyen társadalmi ügyet felkarolna, amelyet a személyéhez tudnánk kötni, jótékonyság, oktatás valamilyen kulturális program, akkor az jó lenne, mert hát Orbán Viktorhoz köthető ez a projekt”.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A maffia sportújságíró tagozatának a vezetője...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mert Orbán örül és talán kevésbé lesz vérmes?
Béla333
A maffia sportújságíró tagozatának a vezetője...
F_Viktor
Európa azon része is tisztában lesz vele akik még nem tudták, hogy a magyar miniszterelnök mire költi a nyugati adózók pénzét. Mert el fogják mondani a helyi sportriporterek, mikor kitömik a Felcsút hálóját.

Kérdezném a Pénztáros Löle által fizetett NS főszerkesztőjét, hogy mondjon már pár nemzetközileg is jegyzett nevet, akiket a csúti strómanja "nevelt" közpénzek 10 milliárdjain a csüngőhasú akadémiáján.
justhpeter
@F_Viktor: minek kell felizgatni ilyen kérdésekkel a derék főszerteksztő urat, még torkán akad a falat. Szegény már a Puskás Akadémia - Borussia Dortmund EL-döntőn látja a csapatát álmában. Egyébként is a megszólalás lényege a seggnyalás.
tudode
Veszett fejsze nyele, ha már asportban is magyarázkodni kell, és nem az eredmény számít, amely már milliárdokkal várat magára, erről mesél Lévai Anikó 2010-ben
.
----- Lévai Anikó otthon
.
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=133s
-----------------------------------
.
Akkorát alkotott a zorbán család, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa
.
----- Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
.
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=128s
-----------------------------
.
----- A szomszéd leugrott meccset nézni Felcsúton
.
444.hu/2018/03/03/a-szomszed-leugrott-meccset-nezni-felcsuton
----------------------------------
.
------ .A magyar futball csodája: Felcsúton tavaly 2 milliárdos pluszt hozott a foci
.
foci.444.hu/2020/04/02/a-magyar-foci-csodaja-felcsuton-tavaly-2-milliardos-pluszt-hozott-a-foci
-----------------------------------------
..
Micsoda fejlődés! Ennyi lóvéért hegyeket kellene megmozgatni, nem bevarázsolni bárhová azt a csapatot, akik talán a megfelelési kényszer bénít le!
F_Viktor
@justhpeter: Ennyi számolatlanul befolyó pénzből 2 év után BL-t kellett volna nyerniük ha nem lopta volna el a csúti a közpénzek nagyobbik részét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.