Az M0-s déli szakaszán az M1-es sztráda irányába lépésben halad a forgalom Dunaharaszti és a Hárosi Duna-híd között.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Sokan autóznak az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé. Dunaharasztitól a Hárosi Duna hídig lépésben lehet csak haladni. Legalább egy óra az átjutási idő.

Az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon Nagytétény térségében, illetve a szigetszentmiklósi csomópont környezetében lassul le a forgalom.

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Bagnál a 40-es km-nél korábban egy forgalomkorlátozás nélküli baleset történt. A nézelődők és az erős forgalom miatt több km-es a torlódás, az átjutási idő 20-25 perc. Továbbhaladva, az M0-s autóúti csomópont közelében torpan meg a kocsisor.

Erős a reggeli forgalom a főváros környéki főbb útvonalakon. Lelassult a haladás a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál, a 31-esen Mendénél, valamint a Csepel-sziget útjain.

A 44-es főúton, Kecskeméten két személyautó ütközött össze. A 2-es km-nél a fél útpályát lezárták.

Felújítások, lezárások

Az M1-es autópályán, a 135-ös km-nél lévő Börcs pihenőhelyet mindkét irányban megnyitották.

Pest megyében Vácott, a Gödöllői úton a 2-es km-nél lévő máriaudvari vasúti átjárót felújítják, ezért azt lezárták. A forgalmat a 2-es főút felé terelik el, és fontos információ lehet hogy az M2-es autóúton közlekedők a Vác-dél kijáratnál lehajtva nem tudnak a korlátozás idején Vácra behajtani.

A Dunakanyarban, a 12-es főút Zebegény és Nagymaros közötti szakaszán egy sávon megindult a forgalom, jelzőlámpa irányít. A főúttal párhuzamos kerékpárút is használható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.