A miniszterelnök veje elmondta: elkészült a turai kastély, a piacról szeretnének megélni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Egész Európában Magyarországon a legmagasabb az egy vőre eső jövedelem. :D
görbetükör
Egész Európában Magyarországon a legmagasabb az egy vőre eső jövedelem. :D
Qqberci
10-20 év letöltendő szerintem is reális...
csak úgy....
lassan saját lábon áll a más lábán élö szent család?
kereső
Tiborcz I. nagykorú magyar állampolgár ( aki nem közszereplő), nyugtatásul közlöm, hogy én is ennyit tervezek Neked/nektek azért a 13 milliárdos Eu-s büntetésért, (meg a többiért), amit voltál szives ellopni Magyarországtól- leginkább a szegedi csillagszálló az, ahol el tudom képzelni azt a 10-20 évet Nektek.
"a piacról szeretnének megélni."- mondod. Nos hát ez az ÉV vicce, mert akkor mostantól nincs egy árva lukas két fillér sem a kastélyok felújitására, Balaton parti fejlesztésre, a felvett hitelek visszafizetése történjen az eddig ellopottakból, és ne az újabb pályázati pénzek elnyerééséből.Aki tényleg piaci alapú vállakozásban gondolkodik, az nem veszi ki a közpnzből származó nyereség teljes egészét osztalékként, hanem visszaforgatja azt a fejlesztésekbe, vagy tartalékol.Erre mit is csináltok Ti??Eldobom az agyam. Szerencsétek, hogy a magyar lakosság zöme abszolút analfabéta a vállakozást és a pénzügyeket illetően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.