Nem kell börtönbe vonulnia gyermekpornográfia miatt a volt perui nagykövetnek.

Biztos nem vonul rácsok mögé, elfogadta ugyanis az ügyészség Kaleta Gábor ítéletét, így amennyiben a döntés a volt diplomatának is megfelel, mindössze felfüggesztett szabadságvesztéssel és alig több mint félmillió forintos pénzbüntetéssel megúszhatja a pedofilbotrányát – tudta meg a Blikk.

A Fővárosi Főügyészség a lapnak elmondta, hogy:

tudomásul veszik az ítéletet, és elárulták, végül miért felfüggesztett börtönbüntetést kértek.

A Fővárosi Főügyészség a vádiratában a vádlottra végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta abban az esetben, amennyiben a vádlott nem mond le a tárgyalás jogáról, illetve az előkészítő ülésen nem tesz beismerő vallomást – mondta Gasz Péter szóvivőt helyettesítő ügyész. Felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását pedig akkor látta indokoltnak az ügyészség, ha a vádlott az előkészítő ülésen a bíróság előtt beismer és lemond a tárgyalási jogáról.

A járványhelyzet miatt még májusban a bíróság tárgyalás nélkül ítélte Kaletát egy év szabadságvesztésre két és fél évre felfüggesztve, továbbá félmillió forintos pénzbüntetésre. Ezt azonban az ügyészség beismerés hiányában nem tartotta elég szigorúnak. Épp ezért kérte a vádhatóság a tárgyalás megtartását.

Mindkét büntetési indítvány lényegileg megfelelt a Fővárosi Főügyészség illetékességi területén működő bíróságok büntetéskiszabási gyakorlatának

– jelentette ki a szóvivőt helyettesítő ügyész, egyben utalt arra is, hogy az ügyészség indítványára a bíróság a vádlottat pártfogó felügyelet alá is helyezte, továbbá a vádlott azt is okirattal igazolta, hogy önkéntes orvosi kezelésnek vetette alá magát.

Címlapkép: YouTube/ATV Magyarország

(blikk.hu)

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Szeparepa2: @Horizont: @Béla333: @lampa laz: @SystemError: @Ronin2: @justhpeter: @nezelodo: ...és a többiek.. : Az összes troll hanyagolja ezt a témát... Asszem,éppen imádkoznak valahol..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ronin2
"így amennyiben a döntés a volt diplomatának is megfelel,"
Anyázni nem elegáns,de azt hiszem,most kivételt tenné.
Rohadjatok meg.
Ui:- és mi van,ha nem felel meg,"sérelemdíjként" vágjatok hozzá pártíz milliót.
Rockxy
a diktatúra nálunk aztat jelenti, hogy a bűnözőket védő törvények liberálisak, vagyis aljasak.
mer!
aszongya a tulaj: haénezta illiberálisságot megliberáliasítalaníthatnám!
és sikerült!
nezelodo
Nem győzöm csodálni az ügyészségtől a vádlott felé áradó keresztényi szeretetfolyamot. Gondolom ez a megbocsátó szellemiség megmarad addig, amíg egy az állampártot bíráló gyanúsított nem kerül a kezeik közé.
jesz
süket duma ez a nyögvenyelős magyarázat...azt hallottam, hogy ez az áldott jó ember nem is pedofil, csak a gépére véletlenül került gyermekképeket nézte, ha volt egy kis ideje...már épp törölni akarta őket, amikor rárúgták az ajtót...

Az egyik gyermekvédő szerint ez a faszi ne csak mézegette, de használta is a gyerekeket, ha meg nem volt épp kuncsaft, akkor valamelyik meztelen képre recskázott...

Azért nem guggoltatják, mert a sitten szétkúrnák a valagát, és inkább hagyták, hadd tegye jóvá...sokba került, de szabadon van...

Úgy hallom, a gyermekvédők nam hagyják annyiban, nincs vége ...a faszi korán örül...aztán legfeljebb hozzányúl az aranyaihoz...
namihami
""Csak kihúztuk a sz@rból a csordatársat. Volt benne rizikó, de ügyesek voltunk. A látszatra, ahogy eddig, most se adtunk, de ez nálunk, Fidesznél, sose volt szempont. Bízzunk benne, hogy belemegy az ""itéletbe"" és nem fog fellebbezni a teljes mentességért. Bár, ha a Főnök ideszólna, valahogy azt is elintéznénk.""
Kiadva a Fidesz és az Ügyészség közös közleménye, valamint az egyik ""hollik"" sajtótájékoztatója szerint.
SystemError
Kis geci, életedbe nem menj emberek közé, de legfőképpen sötét sikátorokba ne menj te kis patkány.

Jellemzed a rendszert , mert ha veled ezt megteszik, akkor erkölcsileg ennél "gyengébb" ügyekben mit tehetnek meg szó nélkül... Egy biztos, hogy enek, amit műveltek egyszer vége lesz és nem úgy lesz vége, hogy szépen a Rózsadombon
fogtok kussolni. A generációm üldözni fog és utána is a sírotokra fog szarni minden évben!
advocat
"Ennek" hanyas számú a tagkönyve? Kicsit aberált, de azért a miénk! Ennyit tehetünk érte! És ennyit a magyar titkos és szolgálatokról. Ezt is a jenkik derítették fel. Ha jól olvastam, valahol.
justhpeter
Az erre az évre kiszabott szégyen megesett az ügyészséggel. Innen már csak lejjebb van út. Nincs kétségem még az is meg fog történni.
lampa laz
"vádlott azt is okirattal igazolta, hogy önkéntes orvosi kezelésnek vetette alá magát."
Valaki írja már meg, h ezeket faszokat , h a frászba kezelik orvosilag? Ezentúl receptre kapják a kiskorúakat, napi 1x vagy...? Elmennek ám a jó büdös picsába az ítéletükkel. Ezeknek nincs gyerekük, unokájuk? Ezektől a NER patkányoktól nincs undorítóbb, csak hányni lehet tőlük.
Ja, az asszony jól van, nem okádik a 'kedves' férjtől? Én már biztos lefejtettem volna róla azt a bizonyos testrészét.
Béla333
A maffia belső ítéletet hozott: Fideszes pedofil nem bűnös!
Clavigo
Azért kíváncsi lennék,,,melyik " keresztényszájszagú görény " védi ezt a mocskos buziqrvát ? ...és miért ? Valaki nagyon fent,,,,,,nagyon vastagon benne van ennek a kalácsképű szarházi. " hobbyjában "...
Clavigo
@Horizont: Orbán majd alkalmazza,,," miniszterelnöki megbizott "- ként,,,az unoka mellé..babysytterként...
Clavigo
@justhpeter: Asszem,,a pedofiliánál nincs lejjebb...
Clavigo
@Szeparepa2: @Horizont: @Béla333: @lampa laz: @SystemError: @Ronin2: @justhpeter: @nezelodo: ...és a többiek.. : Az összes troll hanyagolja ezt a témát... Asszem,éppen imádkoznak valahol..
justhpeter
@Clavigo: Ahogy a keresztény, családbarát igazságügyminiszter nagyasszonyunk is.
Gyütt Mönt
Arra tippelek, hogy kiküldik Brüsszelbe, itthon kellően lejáratta magát.
simmering73
Mondtam én, hogy vannak azért jó pedofilok is.
Clavigo
Hollik pistát hallotta valaki nyilatkozni ??? Buday gyugyót,esetleg.,,,? Tömjén Dzsozit ?,,, Szijjártó petikét ??
human
Gondolom jó keresztény módjára ezen is felháborodik Orbán, mint a romák szegregációs kártérítésén. Vagy ez annyira nem veri ki a biztosítékot Orbán szavazóbázisában?
Béla333
Ez a Kaleta jól mutatja a maffia erkölcsi, szellemi szintjét!
Egy ájtatos geciláda, aki biztos a gyóntató papjával jól megbeszéli a problémáit, egy mocskos, alja ember, aki pontosan mutatja a Fidesz színvonalát.
Kimentik a börtöntől, csak szolgálni kell a maffia vezért. Alja népség!
kereső
Döntött a fideSS-kdnp. A hazudozás, a lopás, diktatúra épités, kurvázás drogozás mellé a pedofiliát és gyermekpornót is! felveszi a " keresztény-demokrata , polgári értékrend" mellé.
vacsi
@nezelodo: Esetleg addig marad meg, amíg valamelyikük gyerekét egy ilyen féreg nem teszi tönkre!
nezelodo
@vacsi: Látod, azért nem értem ezt a belenyugvást, mert ha az én és sokunk gyerekét, unokáját hoznák ilyen helyzetbe, legtöbbünk elégtételt venne. Persze az önbíráskodásért a sokszorosára mázsálna meg akár a derék pártatlan főügyész indítványára a bíróság, mint a pedofil tettessel tette. Velejéig romlott társaság.
almosd
Ez jellemzi az erkölcsi nulla fidesz maffiát.
Cicamama55
Ennyit a Fidesz által állandóan hangoztatott keresztény kultúrájáról...Kaleta Gábor hozzá a reklámarc! :((((
csak úgy....
még mindíg lehet a kaleta elvtársból (mikor elült a vihar) egy cserkész örsvezetö vagy kollégiumi tanár vagy pedellus,aki ...,persze a fidesz szereti a gyerekeket,már az oviban is kampányoltak. @Horizont: a bizonyítékokat csak nekik szabad látni és élvezni!
Clavigo
Asszem ,,bayer meghívja a műsorába...
Málna
Nem tudom, mi lenne a megfelelő büntetés neki. Végül is nem bántott egyetlen gyereket sem. Mások viszont igen, azért, hogy többek között az ő igényét is kiszolgálják.
Aki Én
Újra csak azt mondom, képzeljük el akár ezt az oldalt abban esetben, ha ez egy ellenzéki politikussal történt volna. Mennyi hazaáruló geciorbán párti patkány hörögne most itt.
Hol vannak most ezek az álkeresztény bélférgek?
Béla333
Kaleta a Fidesz sztárja!
Kaleta = Fidesz!
jesz
az megengedhetetlen, hogy egy nagykövet letöltendőt kapjon...olyan nem fordulhat elő, s mint látjuk, követik a szabályt.
nezelodo
@Málna: Ma 20:16. Honnan tudod, hogy nem bántott, te tartottad a gyertyát neki? Mindenesetre furcsa az ügy, azért volt 19 000 fotó az állami gépen, mert véletlenül érdek nélkül töltődött fel rá!? Na az én gépemen keress ilyent,, hacsak a szerverfeltörő gülüszemű nem követ el gyerekcsínyt!?
Málna
@nezelodo: A büntetés szempontjából mondom, hogy nem bántott senkit, mivel ezzel nem vádolták meg. Olyasmiért ne ítéljük már el, amiről nem tudunk.
csak úgy....
@Aki Én: ez a leg fontosabb! most ,hogy egy fideszes vagy fidesz közeli varangyról szól a dal,akkor mindenki kussol ...
ha egy ellenzéki ,20 évvel ez elött vagy a pereputtyból valaki csöcsörészte a titkárnöt vagy ki a francot... !? pedofilok ,irány a fidesz az a ti pártotok! akár óvodában is kampányolhattok büntetlenül..
csak úgy....
@Málna: ha cigány lenne vagy arab,esetleg "nigger" és nem lenne ellene bizonyíték csak monták,hogy ö volt? te már kikaparnád neki a szemit...,mert ö más,neki lehet.
SystemError
@Málna: Szopd csak a pedofilok farkát. Pont ennyire tartottalak mindig is..
Málna
@SystemError: Pont magasról teszek rá, hogy egy mocskos szájú, agresszív kis senki mit gondol rólam...
SystemError
@Málna: Amúgy nagyon levágós továbbra is a műanyag polgárpukkasztó műsorod. Az összes nyomorék trollnak ezért fizetnek, aki ugyanezt tolja vagy eltanulátok egymástól? Mindenesetre egy átlag ember nem eszik szart, ha azt mondja a főnöke, de te igen...Érted a célzást ugye. Gondolhatod, hogy ez csak meló, de ilyen melót is csak fos emberek végeznek
SystemError
@Málna: igen agresszív leszek tőle, ha valaki pedofilok farkát szopja. Tudod normális embereknél ez ilyen te szar:)
Józsipapa
a hiteles tájékoztatás reményében, várom
a kormány a fideSS és a kdnp szóvivőinek
megszólalását ; az m1 a hírtv a magyar nemzet a pestisrácok és a többi szennylap,
- ripost lokál 888 - tudósításait beszámolóit;
a kossuth rádió krónikáiban a nagy riporterektől legalább egy hónapig a folyamatos TÁJÉKOZTATÁSOKAT, mint tették azt kórózs féle ápolônő esetében...
( tudom, ez az elvárás egy hiú ábránd )
Málna
@SystemError: Nahát, hogy levágtad, miről van szó. Hogy te milyen okos vagy... Ezért most elárulom neked: csak nekem fizetnek, a többiek pedig tőlem tanulnak. Logikus, nem?:-)
legott
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3368/33681/336819/33681993_c248f9ec2d82cbad96dbd086d1289bba_wm.jpg

Szóval így néz ki egy fideszes fehér, keresztény, heretoszexuális pedofil férfi - a katolikus egyház ajánlásával.

Beteg állatok lövik vissza Magyarországot a sötét kőkorba. - Csak a Fidesz!
SystemError
@Málna: Ne bonyolitsuk túl a kis szerepedet. A hazudozó férgek tudod túl szokták értékelni magukat, mert sokakat megvezetnek, de ettől nem vagy bonyolult, csak a legtöbben naívak jó értekemben...Persze tetsszeleghetsz a szerepben, hogy hatalmad van, de pont annyi, mint egy beteg szélhámos szarnak. Gondolom Mangusta bérlemény vagy te is...:) Szép gané egy banda lehettek. Pedofil szopást is vállaltak. Jaj bocs parancsra kell szopnotok bizonyos témákat ugye ugye. Jó nagy szardarab lettél bárki is voltál valaha... Most röhögsz ezen beképzelten, de a környezeted is viccesnek tartaná, hogy pedofil segg fényesre nyalásból keresed a pénzt? Mondjuk anyád is röhögne ezen? Ez kicsit sem szar így elmondva? Érted még egy kurva is élvezheti normál esetben a melóját. Ez amit te csinálsz viszont már ne is haragudj. .
solidedge
Ha a pedofil ellenzéki lett volna még az unokája is életfogytiglant kapott volna. Ez egy ilyen hülye ország. Az illiberalizmus átcsapott idiótizmusba. Orbán remekműve.
nezelodo
@Málna: Azt, hogy a mi pártatlan ügyészségünk kiket és miért vádol meg, és miért nem emel vádat az ordító cselekmények esetében, lehet tudni, pl abból, hogy a bíróságok sorra meszelik el a "vádjaikat". Úgyhogy ma is működik a "nem volt aznap közgyűlés" vagy "én nem ismerem magát, maga sem ismerhet engem" bizonyítás. Egyébként is, "jönnek az ügyvédek és elintézik, oszt jónapot".
kereső
@Málna: tegnap 20:16 De bántott! Fizetett azért, hogy lássa!!!, amint mások közvetlenül bántalmaznak gyermekeket. Tudod, ha igy vélekedsz, akkor egy ilyen fazont ajánlok neked, szijjártónak, orbánnak a gyermekek, unokák mellé bébi csősznek. Jó kis "dajka" lenne belőle. Normális ember, hogyan vélekedhet igy, ahogyan te teszed?? Tényleg nem vagy tisztában azzal, hogy ez a féreg az ember a humánum legalja? Normális országokban az ilyenek nevét mindenki ismeri, itt meg el akarták hallgatni? Mi az a dolog erkölcsileg, ami végül is kiverné nálatok is a biztositékot, amire azt mondanátok, na ezt már mégse- ha egy ilyen ügy , a legvédtelenebbekkel szemben elkövetett bűn sem. Lehet, hogy nincs ilyen? Nálatok csak az öszödi beszéd jelentett erkölcsi-és morális válságot. De, az hogy egy megyei jogú város polgármestere küözpénzen drogozik, qrvapecérkedik, a Magyarországot képviselni hivatott "nagykövet", meg szervezett bűnözésben vesz részt-pedofilként, szintén közpénzen, a hivatali gépét használva. Mindezek rendben vannak szerintetek. Az eszem megáll, és ácsorog- adod itt a jólneveltet, közben meg ugyanolyan romlott vagy mint ők- "édeske".
SystemError
@kereső: Ezzel mind tisztában van. Műsor az egész, amit csinàl...
Málna
@SystemError: Hát, figyelj, büszke nem vagyok rá, de nagyon élvezem ezt a melót. Ez a lényeg, nem?
Málna
@kereső: Drága kesergő! Nyugodj meg, erkölcsileg én is elítélem az ilyen embereket. Jogi értelemben vannak kétségeim, hogy mekkora bűn is ez, amit elkövetett és milyen büntetést érdemelne ezért. Annyi embernek van különféle aberrációja, amit szabadon kiélhet, a pedofíloknak viszont vissza kell fogniuk magukat. És Kaleta a legjobb tudomásunk szerint ezt tette, hiszen nem bántott egyetlen kisgyereket sem. Nem ismerem a pedofíl hálózatok működését, így fogalmam sincs, hogy ezek a képek az ilyen Kaleta-félék igényének kielégítése miatt jönnek létre, vagy anélkül is megtörténnének ezek a bántalmazások, csak így az elkövetők két legyet ütnek egy csapásra. Nekem ez nem mindegy.
Egyébként meg szerintem nagyon megdöbbennénk, ha tudnánk, hogy hány felnőtt ember vonzódik az éretlen kis tinikhez.
SystemError
@Málna: Szeretik a patkányok a szart, ez nem újdonság.
Málna
@SystemError: Akkor téged is szeretnek.
Málna
@SystemError: Én nem, csak a patkányok. Róluk beszéltél, nem?
SystemError
@Málna: De akkor kik a patkányok vagyis kik az indikátorok ebben a felállásban. A nyomorék kis Pegero mondjuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.