A költségvetés marad NBI-es szintű.

A NBII-ben is évi 1,2 milliárd forintból gazdálkodik Debrecen focicsapata

„Stratégiai változtatás kellett volna akkor is, ha nem esik ki a Loki az NB I-ből,” mondta Debrecen polgármestere a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

Papp László szerint a korábbi többségi tulajdonossal, Szima Gáborral már az elmúlt években sem volt felhőtlen a viszony, így a tulajdonosváltásról könnyen meg tudtak egyezni, és a kivásárlás után a DVSC főtulajdonosa a debreceni önkormányzat lesz.

„Az a célunk, hogy összetartsuk a csapatot, így Kondás Elemér marad a vezetőedző, és ezért neveztük ki a visszavonuló Tőzsér Dánielt a DVSC szakmai igazgatójának”

- indokolta a szakmai stáb kiválasztását Papp László.

A város polgármestere beszélt az anyagiakról is. 1,2 milliárd forint marad a másodosztályban is a DVSC költéségvetése. Az önkormányzatnak azonban ez jelentős plusz kiadást jelent majd, hiszen eddig csak a stadionra és az utánpótlásra áldoztak. Papp László arról is beszélt, hogy reméli, lesznek tőkeerős helyi támogatók a visszajutás reményében.

A debreceni polgármester azt is elmondta, hogy a másodosztályban átlag 5-6 ezres nézőszámmal már elégedett lenne.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""... másodosztályban már az átlag 5-6 ezres nézőszámmal elégedett lenne.""
Azzal már az elsőosztályban is az lett VOLNA. Ott se jött össze...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ezeknek a volt fiatal demokratáknak csak megszületni volt nehéz, a milliárdokkal úgy fociznak, mintha csak a gömböt tehergetnék, miközben kikupakolják magukat!
namihami
""... másodosztályban már az átlag 5-6 ezres nézőszámmal elégedett lenne.""
Azzal már az elsőosztályban is az lett VOLNA. Ott se jött össze...
Clavigo
@namihami: Majd odarendelteti a békemenetet.. :):)
csak úgy....
nincs közöm hozzá,nem magyarországon élek de abban biztos vagyok,hogy az ennyire liberálisokat,mint a magyar kormány , nyugaton már régen valagba rúgták volna! pld. még sosem hallottam a csúf merkeltöl,hogy enny-vagy annyi stadiont akar építtetni vagy fociakadémiát! rögvest kitennék a szürét ,persze magyarország az más! a magyarok szeretik pátyolgatni azokat,akik ígérnek nekik! türelmes nép a magyar...
lusta
Tényleg ezerrel megy itt az unortodoxia. Eddig azt hittem, hogy a cél az eredményesség, most megtudtam, hogy a csapat összetartása a cél. Mindig tanulunk valamit.
Gauntlet
@lusta: azzal elkéstek. a külföldiektől meg kel szabadulniuk- ami fura mert ha feljutnak megint vehetnek (tehát értelmetlen az egész)... mellesleg így az egyik legerősebb NB 2-es klub lesz. Ezt természetesen a NER állja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.