A költségvetés marad NBI-es szintű.

A NBII-ben is évi 1,2 milliárd forintból gazdálkodik Debrecen focicsapata

„Stratégiai változtatás kellett volna akkor is, ha nem esik ki a Loki az NB I-ből,” mondta Debrecen polgármestere a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

Papp László szerint a korábbi többségi tulajdonossal, Szima Gáborral már az elmúlt években sem volt felhőtlen a viszony, így a tulajdonosváltásról könnyen meg tudtak egyezni, és a kivásárlás után a DVSC főtulajdonosa a debreceni önkormányzat lesz.

„Az a célunk, hogy összetartsuk a csapatot, így Kondás Elemér marad a vezetőedző, és ezért neveztük ki a visszavonuló Tőzsér Dánielt a DVSC szakmai igazgatójának”

- indokolta a szakmai stáb kiválasztását Papp László.

A város polgármestere beszélt az anyagiakról is. 1,2 milliárd forint marad a másodosztályban is a DVSC költéségvetése. Az önkormányzatnak azonban ez jelentős plusz kiadást jelent majd, hiszen eddig csak a stadionra és az utánpótlásra áldoztak. Papp László arról is beszélt, hogy reméli, lesznek tőkeerős helyi támogatók a visszajutás reményében.

A debreceni polgármester azt is elmondta, hogy a másodosztályban átlag 5-6 ezres nézőszámmal már elégedett lenne.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""... másodosztályban már az átlag 5-6 ezres nézőszámmal elégedett lenne.""
Azzal már az elsőosztályban is az lett VOLNA. Ott se jött össze...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""... másodosztályban már az átlag 5-6 ezres nézőszámmal elégedett lenne.""
Azzal már az elsőosztályban is az lett VOLNA. Ott se jött össze...
Clavigo
@namihami: Majd odarendelteti a békemenetet.. :):)
csak úgy....
nincs közöm hozzá,nem magyarországon élek de abban biztos vagyok,hogy az ennyire liberálisokat,mint a magyar kormány , nyugaton már régen valagba rúgták volna! pld. még sosem hallottam a csúf merkeltöl,hogy enny-vagy annyi stadiont akar építtetni vagy fociakadémiát! rögvest kitennék a szürét ,persze magyarország az más! a magyarok szeretik pátyolgatni azokat,akik ígérnek nekik! türelmes nép a magyar...
lusta
Tényleg ezerrel megy itt az unortodoxia. Eddig azt hittem, hogy a cél az eredményesség, most megtudtam, hogy a csapat összetartása a cél. Mindig tanulunk valamit.
Gauntlet
@lusta: azzal elkéstek. a külföldiektől meg kel szabadulniuk- ami fura mert ha feljutnak megint vehetnek (tehát értelmetlen az egész)... mellesleg így az egyik legerősebb NB 2-es klub lesz. Ezt természetesen a NER állja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.