A magyarok háromnegyede hisz a koronavírus-vakcina gyors feltalálásában. Kijött az Ipsos negyedik járvány-felmérése.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ezt a felmérést hol csinálták??? mert én elég sokat járkálok...és utcán még embert nem láttam maszkban!!!/..elvétve...egy-egy../ a boltokban is rengetegen tokamaszkot, vagy egyszerűen fülre akasztva hordják...buszokon dettó... de persze miért is viselnék, amikor annyira "veszélyes" a vírus...hogy a gyerekeknek nem is kötelező,pedig az ő immunrendszerük még nem fejlődött ki rendesen!! nos...ha a gyerekeknek nem árt, akkor miért félnek kimondani, hogy kor,és akut betegségfüggő a covid??? persze tudom,... a jogvédők egyből diszkriminációt kiáltanának ,ha csak az időseket korlátoznák...így szívjon mindenki!!!
emerencia
Nemcsak a diplomások. Már egy tanfolyamos érettségizett is bekerülhet olyan pozícióba, ahol élvezheti a home office előnyeit. Ha "ügyes" akár a munkája egy részét is rábízhatja másokra. A többiek nyugodtan fertőződhetnek... (Nem egyedi eset.)
emerencia
@Pálinkás Pál: Csak hatéves kor alatt nem kötelező az arcmaszk viselése. A szabályok betartását nincs aki ellenőrizze. Senki nem fél, hogy megbüntetik emiatt. A vevő azt csinál amit akar. Ha az alkalmazott megkéri hogy vegye fel a maszkot, egyszerűen kiröhögi. Arra is van példa, hogy felszólítja a vásárló az eladót, hogy vegye le a maszkját mert hülyeség az egész, már nem kötelező. (Pedig de!!!) A szociális távolságot sokan már akkor sem tartják be, ha megtehetnék. Megnyitották az ukrán határt, és a szerbet is. Mindkét helyen dúl a ragály és a saját honfitársaink között is bárki lehet szuperfertőző akkor is, ha makkegészségesnek érzi magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.