"Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről" – tartalmazza a Fidesz közleménye, amelyet hétfőn juttattak el az MTI-hez, Korózs Lajos szocialista politikus nyilatkozatára reagálva.

Fidesz: Karácsonyék együttműködés helyett a Facebookon szerencsétlenkedtek

A MSZP-s képviselő előzőleg arról beszélt: arra kérik a kormányt, tegye biztonságossá a bentlakásos idősotthonokat; a járvány alatt ugyanis

"a kormányzati propaganda elriasztotta" az időseket, sokan akkor sem mernek beköltözni, ha ők következnének a várólistán.

A Fidesz a közleményben azt írta, a járvány idején a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthon számított a legnagyobb járványgócpontnak, több százan betegedtek meg, és sajnos közülük sok idős ember vesztette életét. Végül a katonaság fertőtlenített, a kormány pedig védőfelszerelést biztosított, Karácsony Gergelyék ellenben képtelenek voltak intézkedni, még az orvosi ellátást sem voltak képesek biztosítani az intézményben – tették hozzá, megjegyezve: a hatóságok többször figyelmeztették, sőt meg is büntették az intézményt.

A járvány elleni védekezésben mindenkinek együtt kell működnie, sok más önkormányzat meg tudta hozni a megfelelő intézkedéseket, azonban

"a Fővárosi Önkormányzat a Facebookon szerencsétlenkedett"

- írták, hozzáfűzve: a baloldali vezetésű főváros inkább vállalja a fenntartói felelősséget a Pesti úti idősotthon ügyében, mielőtt vádaskodik.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Savanyú a szőlő kedves Fidesz. Tetszettek volna nyerni, nem ugatni kell. Persze olyan helyen ahol magas az IQ és nem lehet megvezetni hazugságokkal az embereket a Fidesznek semmi esélye.
csak úgy....
bezzeg a viktor nem a facebookon oszt + szoroz! szánalmas bagázs...
ómió
A pesti úti bizony már egy "haladó etalon" lett!
tudode
Mentségére szolgáljon a főpolgármesternek, hogy kénytelen volt feladni az un. EGYÜTTMŰKÖDÉST az un. kormánypárttal, ahol az a jelszó, AKI NINCS VELÜNK, az ELLENÜK VAN, rájött arra, hogy a TISZTESSÉGTELENEKKEL nincs mit kezdeni, akik nem a főpolgármestert, az egész országot viszik magukkal a leejtőjükön a semmibe!
.
Azzal a jelszóval, hogy
.
MIÉNK AZ ORSZÁG MAGUNKNAK ÉPÍTJÜK, azaz egy az ország egy a zászló jelszóval
.
----- Listák, amik megmutatják Magyarország helyzetét a világban
.
index.hu/gazdasag/2018/12/29/magyarorszag_listakon_2018/
------------------------------------------
.
Amelyet az is bizonyít, hogy az ország 47%-a kiábrándult a politikusokból, 22% voksot turbóztatott őfélesége parlamenti kétharmaddá, az un. "győztes" mindent visz-el, az ellenzék 21%-át csépelve.
.
Nem a tisztesség mintaképével, Karácsony Gergellyel tólnak ki, hanem az egész országgal azok, akik felnőtt létükre azt a nótát fújják, amely őfélesége spéci fejében zavarog, mert fél. mert -- többek között --- kisdedjátékai miatt zsarolható
.
www.google.com/search?q=Makovecz+orb%C3%A1nr%C3%B3l&oq=Makovecz+orb%C3%A1nr%C3%B3l&aqs=chrome..69i57j69i60.10481j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------
.
Miközben a köztévén azt mantrázzák, hogy a nyugat most éli fel azt a tartalékát, amelyel Magyarországon csak a őfélesége bűvköre, és strómanjai rendelkeznek!
Aki Én
@ómió: Bizony, bizony, kivételesen jól mondod. Haladó bolsi fajtád tesztelés nélkül küldte vissza az időseket a fertőzött kórházakból. Annyira meglovagoltátok, annyira nyomjátok a hazug propagandát, hogy már képes az ember azt hinni, nem is volt ez véletlen. Nem csodálom, hogy már az idős emberek is félnek tőletek.
ómió
@Aki Én: Megint rád tört aljadék bolsiságod másokra hazudásának rohama? Jobbulást, bolsifi! Az még véletlen se jutott agysorvadásos eszedbe, hogy egyetlen más idősotthon lakóit se tesztelgették kórházi vizsgálat után (mert nem az infektológián vizsgálgatták őket), de az 52 halottas "rekordnak" legfeljebb csak a töredékét voltak képesek "produkálni"!? Benneteket meg "az idős emberek" tuti a pesti úti "rekord" miatt "komálnak"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.