Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere az atv.hu-nak azt mondta, nem örülne, ha a kormányhoz kerülne a Lánchíd, de megértené. 

Tarlós: nem csodálkoznék, ha a kormány elvenné a Lánchidat Karácsonyéktól
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Úgy véli, nem csoda, hogy ilyen lépésben törik a fejüket a kormányban, és szerinte nincs számszerű ok Karácsony Gergelyék késlekedésére.

Fenti mondataiva Tarlós Hollik István pénteki kijelentésére reagált. A Fidesz kommunikációs igazgatója ugyanis bejelentette, hogy a kormány átveszi a Lánchíd felújítását, ha a főváros vezetése még sokáig késlekedik, „szerencsétlenkedik”.

Tarlós szerint a főváros részéről

csak „a hókuszpókusz folyik, a panaszkodás, az egész egy mese”. Tarlós István szerint csak a végtelenségig folyik a politikai vita; nem tényekről, számokról van szó.

A volt főpolgármester emlékeztetett Karácsony Gergelynek egy májusi mondatára, miszerint “ráér” a Lánchíd felújítása, mert vannak fontosabb dolgok. Tarlós István szerint

Karácsonyék egyszerűen nem akarták elkezdeni a felújítást, azzal kalkuláltak, hogy politikai szimpátiát váltanak majd ki mint Budapest védelmezői,

ha folyamatosan csak arra panaszkodnak, hogy a kormány nem ad nekik pénzt a Lánchídra.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem lenne ilyen nagy pofám visszavonulva úgy, hogy nemsokára a metró beszerzés lesz kivizsgálva. Hiába jelenti fel magát, ezt nem a Polt fogja kézben tartani...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Nem lenne ilyen nagy pofám visszavonulva úgy, hogy nemsokára a metró beszerzés lesz kivizsgálva. Hiába jelenti fel magát, ezt nem a Polt fogja kézben tartani...
Rockxy
gergő karácsonyra kap egy lánchidat a zorbántúl.
solidedge
Természetesen a Lánchíd csak eszköz, a cél Karácsony lejáratása. Olyan igazi fideszes sunyi, hányingert keltő módra. Tarlós pedig kussolhatna. Nem az utóbbi 8 hónapban ment tönkre a híd. Micsoda aljas bagázs!
karma1
Vigye el a fovarostol, te hulye tarlos, es mit csinal vele? Leviszi Felcsutra,. hogy legyen egy hid a meszi lolo mesterseges tavan? Ennyire nem lehettek idiotak! Mindig is tudtam, hogy a hala nem egy politikai, diplomaciai kriterium, de azert a Karacsony altal megszavazott vegkielegitessel a zsebedben legalabb a pofadat befoghatnad...
dr. prédikátor
butykos csicsa!!!nagyon szemét geci tróger vagy!!!
verőce21
El kell a Lánchidat venni a pic@ba a Fővárostól, és szakszerűen felújítani! A konzerválás 6 milliárdon felüli részét pedig az állam megvonja a Fővárosi Önkormányzattól.
Még egy darabig cicázni velük, rávilágítva az alkalmatlanságukra, aztán cselekedni...!
verőce21
A Lánchíd felújítása egyébként főleg bontást jelent, megszabadítva a kommunisták által rárakott sok-sok állandó terheléstől! Robosztus pályaburkolat, járdák szélesítése, stb.
Sétálóhíd kell.
justhpeter
Pista bátyám ! Te mit csináltál a Lánchíddal az "elmútnyócévben" ? Semmit ! Vakartad a tökeidet és istentelenkedtél !
nezelodo
Pesta bá' eszerint beül a vezér a páncélautójába és az alagútból rámutat a hídra, és már viszi is? Volt rá példa, csak akkor villamossal ment, plusz az egész TEK...
szaboria1
Ennek is már gyógyszer kell. 9 évig nem ért el semmit a Lánc híd felújításával és most Ő akarja osztani az észt.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 00:11
A repedtseggü k...anyád volt alkalmatlan amikor téged lefialt.
Fideszes végbéltájék karbantaró pegero.
Qqberci
Tapló, te gerinctelen véglény! Most, amikor nyugton megülhetnél a valagadon és élvezhetnéd a nem kicsi nyugdíjadat, még mindig a seggnyalásra koncentrálsz? Nem vagy képes feldolgozni, hogy a budapestieknek elegük lett belőled?...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mindkettőnek két füle van, de egyikük sem szatyor

Bár a két politikus közötti hasonlóság – a másik kettő közötti sem sokkal relevánsabb – erőltetetett, de egy megállapítás azért remekbe sikerült

A Méltányosság Központ nevű izé „Macron és Orbán” címmel rittyentett egy postot. Azzal az indulattal, hogy „egy kutatás Angela Merkel, Emmanuel Macron, Boris Johnson és Orbán Viktor válságkommunikációjáról. ”!
Ha maradunk a közbeszédnél, akkor az almát a körtével dolgot országalma vs. vadkörte szinten lehetne említeni!
Ahogy mondani szokásom ez lehetne az ő gondjuk is, de van egy igencsak releváns megállapításuk is, bár a megfogalmazás módja kissé túl méltányoskodó. Azt írja: „Orbán Viktor “jól bevált dolgon ne változtass” elv alapján beépítette a vírust korábbi kommunikációs stratégiájába, és politikai ellenfelei a víruskezelést akadályozó szereplőkké léptek elő. Miközben jól követhető volt a váltás, amikor a vírus háttérbe szorította a korábbi témákat, a brüsszelezés, sorosozás nem került le repertoárjából.”!!! =))
Gazella
Na te seggnyaló hering.. te mit mutattál fel polgárnesterként... fattyú
Giovanni Alba
@Pegero: Most már tényleg leállhatnál a "szódavízzel".
jesz
mint a kisgyerekek a homokozóban...

Aznország zömét qurvára nem érdekli, kié a Lánchíd, és főleg, le akar-e szakadni? Mert a Lánchíd a magyr adófizetőké, és olyan jól van megépítve, hogy soha nem szakad le...

Ez csak a politika izmozása az adófizetők kárára.
Jozefina
Tarlós egy báb volt és az is maradt orbán kezében!!!?? Beszél össze vissza, ahelyett, hogy mindenki örömére végre kussolna!!!??
ómió
Pedig már csak pár év és leszakad! Békeidőben olyan még úgysem volt!
Kookas
@ómió: akkor a fűrjed ki a tökömmel háborúzik idestova kilencedik éve?!
ómió
@Kookas: Mid fáj, efftárs? Hogy nem szakad le előbb?
Józsipapa
csodálkozom, hogy nem fogod be a pofád...
lépjél le a színpadról...
unokázzál...
a fénylő csillagnak adjál tanácsokat a
baromságaidról...
amikor kellett volna, akkor csak meghunyászkodtál ...
verőce21
Emberek, a Lánchíddal kell foglalkozni, nem ám másról beszélni...!
Aki Én
@verőce IQ 21: Figyelj már lúzer. Azt sem tudod, hol a Lánchíd, mit okoskodsz? Miért csak most foglalkozol vele, amikor már 10. éve téma a felújítás? Most adták a szádba, fantáziátlan mihaszna?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:08
Anyáddal efftássazál aki a mukásőrök kurvája volt.
Azok közül az efftásak közül van az apád.
Anyád meg kiszart efftássak szopógépe.
Eladott Ország
Tarlós te csak egy gerinctelen fideszes pondró vagy, önálló gondolatok nélkül. A fidesznél bunkónak lenni trendi, hülyének lenni érdem.
advocat
Jogban jártas - szemben a fideszes jogra jártakkal szemben - állítja, hogy a fenntartása, a világörökség részeként a kormány dolga. Kérem szépen. Valaki hazudik, vagy azt sem tudja mit beszél.
advocat
@MargaretUX78: Egy vállalkozó szellemű megdugná? Csak úgy. Mert nagy farokhiányban szenved. Vaqgy küldjenek neki egy alig használt műfarkat. Azzal is el lesz egy ideig.
ómió
@kulabombaafityiszre: Felbuggyant belőled a fosbuborék, szarkupac!? Maradj veszteg, már jön a szippantó!
advocat
Tyutyu! Te tényleg f...kalap vagy. Volt 9 éved és semmit nem tettél? Dehogynem megállapítottad, hogy annyiért a "barátok" nem hozzák rendbe a hidat. És most pofázol. Ja! Azért a pénzért, még lehet, hogy én is. Bár még talán van bőr a pofámon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.