Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere az atv.hu-nak azt mondta, nem örülne, ha a kormányhoz kerülne a Lánchíd, de megértené. 

Tarlós: nem csodálkoznék, ha a kormány elvenné a Lánchidat Karácsonyéktól
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Úgy véli, nem csoda, hogy ilyen lépésben törik a fejüket a kormányban, és szerinte nincs számszerű ok Karácsony Gergelyék késlekedésére.

Fenti mondataiva Tarlós Hollik István pénteki kijelentésére reagált. A Fidesz kommunikációs igazgatója ugyanis bejelentette, hogy a kormány átveszi a Lánchíd felújítását, ha a főváros vezetése még sokáig késlekedik, „szerencsétlenkedik”.

Tarlós szerint a főváros részéről

csak „a hókuszpókusz folyik, a panaszkodás, az egész egy mese”. Tarlós István szerint csak a végtelenségig folyik a politikai vita; nem tényekről, számokról van szó.

A volt főpolgármester emlékeztetett Karácsony Gergelynek egy májusi mondatára, miszerint “ráér” a Lánchíd felújítása, mert vannak fontosabb dolgok. Tarlós István szerint

Karácsonyék egyszerűen nem akarták elkezdeni a felújítást, azzal kalkuláltak, hogy politikai szimpátiát váltanak majd ki mint Budapest védelmezői,

ha folyamatosan csak arra panaszkodnak, hogy a kormány nem ad nekik pénzt a Lánchídra.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem lenne ilyen nagy pofám visszavonulva úgy, hogy nemsokára a metró beszerzés lesz kivizsgálva. Hiába jelenti fel magát, ezt nem a Polt fogja kézben tartani...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:08
Anyáddal efftássazál aki a mukásőrök kurvája volt.
Azok közül az efftásak közül van az apád.
Anyád meg kiszart efftássak szopógépe.
Eladott Ország
Tarlós te csak egy gerinctelen fideszes pondró vagy, önálló gondolatok nélkül. A fidesznél bunkónak lenni trendi, hülyének lenni érdem.
advocat
Jogban jártas - szemben a fideszes jogra jártakkal szemben - állítja, hogy a fenntartása, a világörökség részeként a kormány dolga. Kérem szépen. Valaki hazudik, vagy azt sem tudja mit beszél.
advocat
@MargaretUX78: Egy vállalkozó szellemű megdugná? Csak úgy. Mert nagy farokhiányban szenved. Vaqgy küldjenek neki egy alig használt műfarkat. Azzal is el lesz egy ideig.
ómió
@kulabombaafityiszre: Felbuggyant belőled a fosbuborék, szarkupac!? Maradj veszteg, már jön a szippantó!
advocat
Tyutyu! Te tényleg f...kalap vagy. Volt 9 éved és semmit nem tettél? Dehogynem megállapítottad, hogy annyiért a "barátok" nem hozzák rendbe a hidat. És most pofázol. Ja! Azért a pénzért, még lehet, hogy én is. Bár még talán van bőr a pofámon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.