Halálos közlekedési baleset történt a 42-es főútvonalon Berettyóújfalu és Földes között, ezért teljes zárás van az érintett útszakaszon – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Egy teherautó, két autó és egy kamion ütközött a 42-esen, az autó vezetője a helyszínen meghalt

Balogh Péter elmondta, a 42-es főútvonal 32. kilométerszelvényénél kedd délelőtt fél 9-kor történt balesetben eddig ismeretlen okok miatt összeütközött egy személyautó, egy kistehergépkocsi és egy kamion.

A személyautó vezetője olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Valószínű amiatt szüntette meg a közjogilag érvénytelenül, ötletelő Bt, mindent kommunista csökevénynek minősítők a kamionok vasúton való szállítását, mert kényes, maradi ízlésüknek nem felelt meg, vagy elsőbbséget élvezett/zik a betonteknő erdők kiemelt állami beruházásként való építése a közúton fegyverként közlekedő kamionok szállításának továbbfejlesztésénél, amelyet minden ilyen tragédia általában megosztok:
.
------ Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
.
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
.
----- 2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket. ---
--------------------------------------------------------
.
Vajon hány ember életét követelte a kamionokkal való ütközés a közutakon, mert egy maradi, XX. századból az ország nyakán nyüglődő, maradi NER Kft. vette át a hatalmat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.