Volt, ahol zsebnaptár formájában vehették át a rendkívüli elismerést. De talán még ennél is jobban örülhettek annak, hogy mellé megkapták Kásler Miklós lelkesítő levelét, amiben a miniszter azt írta: „Egy jó pedagógus nem csak tanár, hanem példakép, barát, pszichológus is, aki megmutatja gyermekeinknek, hogyan kell kiállniuk önmagukért, küzdeni másokért és a kudarcokból előnyt kovácsolni. Önök tehát nem szakmát, hanem hivatást választottak. Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek… Köszönöm Önöknek, hogy a koronavírus-járvány idején kitartóan, alázattal teljesítik küldetésüket a magyar oktatásért, a magyar ifjúságért.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
...most majdnem azt mondtam, hogy bassza meg a qrva anyját ez a féreg banda, de visszafogom magam.
Nessy
@Qqberci: Gondolom, az 1000 forint bruttó volt! Ez a jótét lélek ilyenkor nem szégyelli el magát? Mint a szociális ágazat dolgozónak 10 év alatti 14%-s emelése esetében. És ő Orbán minisztere!
A "köszönő levél"írása divat lett a fideszben ha valami disznóságot kell leplezni! Nem kerül sokba, és az is valamelyik havert illeti!
Nessy
@Szeparepa2: Ha bruttó, akkor vissza is adnak majdnem annyit!
Nessy
@Aki Én: Isten ments, hogy megtegyék! Nincsenek így is elegen? Még szaporítani is akarod őket?
namihami
Előttem a kép, ahogy a tanerők hosszú, tömött sorokban állnak a zálogházak előtt, hogy kiváltsák a zaciba csapott nagykanalaikat. Nekik már eljött a dőzsölés kora.
kereső
Ehhez mit lehet hozzászólni? A tanárok, pedagógusok munkája IS! "megfizethetelen".Köszönetül azért, hogy a czunyiné által "elköltött" milliárdok (digitális tananyag), megoldották a szülőkkel együtt a karantén alatti oktatást. Meg a jó qrva anyjukat- és vonatkozik a 133+4 bátorra, valamennyi kormánytagra+ klik-re.Jövő hónaptól mind kapja a fizetését "köszönő levél" formájában- javaslom, mint munkaadójuk.
ágimami
"Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek…"
Ennél különösebb megbecsülést el sem tudok képzelni!! Hogy szakadna rájuk az ég!!
Milyen emberek ezek??? Nekik kellene ilyen HATALMAS elismerés, habár még az is sok lenne!!!
Nessy
@ágimami: Milyen emberek? Illiberális, jobboldali, státusz keresztények! Fideszes.
Málna
@Nessy: Gondolom, meg sem fordul a fejedben, hogy a hír esetleg nem igaz.
Nessy
@Málna: Kásler miniszter eddigi hozzáállását látva nem lepődök már meg semmin! Nem zavarna, ha kiderülne, hogy az 1000 az 100000 forint lenne!
tudode
Minden elismerés a tanárokat illeti amiatt, mert melléktermékból építettek várat, azaz kapcsolatot a nebulokkal, akkor, amikor az un. kúrmány nem folytatott egy haladó kezdeményezést, azaz a 2002-ben elindított sulinet programot
.
---- A Sulinet története: Digitális tudás
.
magyarnarancs.hu/tudomany/a_sulinet_tortenete_digitalis_tudas-53071
.
www.google.com/search?q=Sulinet+program+2002&oq=Sulinet+program+2002&aqs=chrome..69i57.10463j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
'''''Az informatika a hetvenes évek végéig ezoterikus dolog volt, csak a nagy számítógépközpontokban dolgozóknak volt rálátásuk mibenlétére. Az elsõ nagy fordulat a nyolcvanas évek elején következett be: Nyugaton ekkor dobták tömegesen piacra a személyi számítógépeket. A gazdag országok iskoláiban a tanulók és a tanárok tízezrei kezdhettek így ismerkedni a korszerû információs technológiákkal, Magyarországra azonban a viszonylag drága technológia csak nagyon nehezen talált utat. """
----------------------------
.
És még a XXI. században sem talál utat, fütyülnek a digitális világban mindenre, a betonszarkofágok erdejében kukucsKÁZVA ki!
vacsi
@Nessy: Persze, hogy bruttó volt! Naná, majd egy ezres a kezébe nyomnak...
Eriksson
Na és a szülőknek fityisz? Akik a homofisz mellett a gyerekeket korrepetálták amíg a tanárok szabadságon voltak?
görbetükör
@Eriksson: Tudod te, mit csinálnak a tanárok a szabadság alatt?
Feltételezem, nem sok tanárral találkoztál életedben. :(
Eriksson
@görbetükör: Mit csináltak a tanárok amíg nem tanítottak? Továbbképzésen voltak?
Eladott Ország
Kásler Miklós háláját már vélhetően az egész ország ismeri. Számtalan szakmában dolgozó kapta már meg ugyanis a miniszter hálálkodását, azonban ez szinte minden esetben csakis szavakban merült ki. Pénzjutalom vagy fizetésemelés soha nem követte a hálát, maximum ezek ígérete, majd be nem tartása. A nővérek, tanárok, tudósok és művészek is sokszor csak nyelnek és magukban, esetleg a Facebookon háborognak, de nem fognak össze egy közös célért. Ahhoz viszont, hogy a bérek emelkedjenek, a változást ki kell követelni. Nem a szakszervezetek által – ezek szinte mindegyike közel áll a kormányhoz –, hanem saját magukat megszervezve. Ugyanez igaz a mentősökre, a tűzoltókra és az ápolókra is. Ameddig ők maguk sem képesek kiállni a saját jogaikért, addig a társadalom sem fog csatlakozni elegendő számban ahhoz, hogy az elégedetlenségnek bármiféle hatása legyen. Arról nem is beszélve, hogy a magyar társadalom nem az a lázongó fajta, még akkor sem, ha állandóan az 56-os forradalommal és a szabadságharcos magyar fajtával példálózik a kormánypárt. Az elmúlt évtizedekben egyetlen alkalommal sem állt ki egyetlen csoport sem – leszámítva a taxisblokádot – a saját igazáért. Morgunk a négy fal között, de az utcára kimenni már lusták vagyunk, hiszen a még meglévő kicsit is féltjük.
görbetükör
@Eriksson: Kérdezz meg egyet, kettőt. Hátha megérted, amit mondanak.
görbetükör
@Eriksson: Tipikusan a kulturálatlan, tudatlan emberek feltétezelését közvetíted. De az infót azért megadom, hátha más is olvassa, akire ragad valami:
www.kozszolga.hu/pedag%C3%B3gusok-11-hetes-vak%C3%A1ci%C3%B3-ja
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 16:52♦ A kórházi dolgozók és a pedagógusok is kapjanak havi 3 milliót, és a focistákat meg tapsoljuk meg minden este. Vajon a focisták bérét csökkentették e járvány idején?! A tanárok azért voltak továbbképzésen, hogy a te hülye fideszes pofádat nézzék, te faszszopó és seggnyaló fidesz barom! Kussolná már anyádba te ökör!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/100392977_2138807532931305_6122260470658236416_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OV0AmYbiIE4AX8_vHWi&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=2f5466589c796ab6c9297f1e8e1834b6&oe=5F200BF6
Eriksson
@görbetükör: @Eladott Ország: Szóval: Mondott valaki köszönetet a szülők szakmai felkészültség nélküli, senki által nem finanszírozott önfeláldozó munkájáért?
Eriksson
@Eladott Ország: Maradjunk a tárgynál, ha kérhetem.
görbetükör
@Eriksson: A felkészületlen szülők nem tudják felkészíteni a gyerekeiket, csak a tanultak. A felkészületlen szülők gyerekeinek lemaradását is a tanároknak kell segíteni behozni. Sőt, a szülők felkészítésében is segédkeztek a tanárok.
De ha jól meggondolom, a tanárok munkája tényleg felesleges -- ha a magadfajtát nézzük. :(
De erről többnyire nem a tanárok tehetnek, hanem a családi körülmény. Ahol a gyerekek korrupciót, gyávaságot, gerinctelenséget, hazugságot tanulnak. Ja, meg azt, hogy a foci, a katonásdi fontosabb a tudománynál, a művészetnél is. :(
Eriksson
@görbetükör: Ne magadfajtázz kedvesem, mert esetleg a torkodon akad a jóindulatom.
görbetükör
@Eriksson: viseld el, kedvesem. Amíg itt a másként gondolkozókat lelibsizik, lemocskolják, addig a magadfajta is viselje a szöveget. Persze, ha kiteljesedett a diktatúra, akkor jöhetsz a torkomra a késsel. Ahogy a magadfajta illibsik szokták jóindulatukban. :(
Eriksson
@görbetükör: Nem emlékszem, hogy valamikor sértegettelek volna. Úgy látszik, az csak a magadfajtáknak szokásuk.
Nyírfa
Zsebnaptár. Mint különös megbecsülés. Ha én ezt a klubban elmesélem...
görbetükör
@Eriksson: De bizony, sértegettél. Mert amikor másvalaki mondott olyant, amivel elvben egyetértek, lemocskoslibsizted, meg mindenféle más közönséges jelzővel illetted.
És ez a magadfajtákra jellemző. Viseld büszkén, mert ezért tartanak!
Nessy
Na, hála Istennek! Már minden cikk durbincs beküldése, és a kulturált hangnem került előtérbe! Jó mulatást!
Eriksson
@görbetükör: Kételkedem az ép eszedben. Biztos jól vagy?
Málna
@görbetükör: Valakivel kevered Erikssont.
Gyütt Mönt
@ágimami: ezek nem emberek, ha valaha azok is voltak, kivetkőztek emberségükből.
Béla333
A következő jutalom majd a 2021-es pedagógus napon lesz esedékes. Addig meg ezt osszák be...
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 17:20 ♦ Írod: "Mit csináltak a tanárok amíg nem tanítottak? Továbbképzésen voltak?"
Válasz: Megtapsolták a focistákat 3 millióért havonta, minden nap!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/101210724_2141327186012673_221389861708365824_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=oYeEGXkmQDAAX-M_Rfi&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=52591e8b5a91c3f45c0c36b627d45d6e&oe=5F20BFF4
Csak megjegyezni kívánom, hogy a Barcelona labdarúgói kérték a fizetésük csökkentését a járvány ideje alatt,
sőt a Juventusnál is hasonlóan cselekedtek.
Egyébként meg hajrá... scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/95459232_140328517561416_4535611856873586688_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=01acIIZPAT0AX-ctPor&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=9127458df8366f9965cf22cb30aef7a5&oe=5F24D6BF
nezelodo
Nagy gondban lehet az oly sokszor és oly nagyon megbecsült tanerő, mire fordítsák ezt a hatalmas összeget!? Így jártak, mentek volna államtitkárnak a fijjuk kormányába, jobban jártak volna.
Eladott Ország
Van még bőr a pofátokon, mocskos, cinikus, szarházi, tróger banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.