Szigorítana a kormány a pedofilok büntetésén a Kaleta-ügy után

A pedofília miatt elítélt volt perui nagykövet enyhe ítélete miatt szigorítana a törvényeken a kormány – számol be az RTL Híradó.

Kaleta Gábor egy évet kapott felfüggesztve és 540 ezer forintos pénzbüntetést kell fizetnie, miután mindent beismert a bíróságon.

A közvélemény felháborodott az ítéleten. Az MSZP azt közölte, hogy a törvények szigorítását kezdeményezi, a DK pedig a legfőbb ügyésztől vár választ arra, hogy miért csak felfüggesztett börtönt kértek a volt nagykövetre, akinél 19 ezer pedofil felvételt találtak. Ez után azt közölte kormány is a Híradóval:

A gyermekek védelmét szolgáló törvények szigorítása előkészület alatt áll. Aki ilyet tesz, annak nincs bocsánat.

A bíróság nem is ítélhette letöltendő börtönre Kaletát az után, hogy az ügyészség – beismerő vallomás esetére – csak felfüggesztett börtönt kért. Az ügyészség hétfőn elfogadta az ítéletet. Kedden a Híradónak azt is elárulták:

Enyhítő körülményként vették figyelembe, hogy Kaleta Gábor önként vállalta az orvosi kezelést.

Címlapkép: rtl.hu

(rtl.hu)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
Miután elengedték ezt a pondrót. Micsoda képmutatás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Lehet, hogy rászabták azt a szlogent, amivel az országot kábítják a dakoták, hogy senkit nem hagynak egyedül. Kezd hasonlítani ez az ígérgetés az egyéni nyugdíjszámlák bevezetésére.
Na gyorsan előkotrom a konzultációs tacepaót, (ha még el nem lopta a libsi-bolsi ellenzék), hátha rákérdeztek, hogy mit gondolok a pedofiljuk kimenekítéséről, és futni hagyásáról.
Aki Én
@RonaGyuri: gyomorforgató. Nem találok szavakat.
Ha ezt a patkány férget nem vetettük meg eddig eléggé, akkorez után a cikk után biztosan.
Az ilyen tetvek tartják fenn az ilyen oldalakat, buzdítják betegtársaikat.
Hogy a bánatos qrva istenbe lehet ilyet megúszni? Ha ezt minimum nem köpik pofán percenként, azon csodálkozni fogok. Ha egyáltalán ki mer menni az utcára.
És ez a féreg patkány a hívő keresztény fideszes...
Hát, ez mindent elmond erről a hazug rendszerről.
Eladott Ország
Őt is Grazban fogják kezelni közpénzből?!
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/11/img_0637.jpg
Ha valaki még mindig nem tudja, hogy mire megy el az a rengeteg pénz a miniszterelnök közelében, akkor érdemes belegondolni, hogy mennyibe kerülhet az ideggyógyászati magánellátás egy hónapban vagy egy évben, ha egyetlen alkalomért 2 millió forintot kérnek el.
Jozefina
Jaj dejó!!! Majd ezután recepten fogják neki felírni a pedo képek gyűjtését és akkor már semmi probléma nem lesz!!??
balos
@csipetke: Mit gondolsz kinek találták ki a csókot?Ez volt a 20 forintos kérdés!Tek-intettel a tek-intetes nemzethy urakra!
csipetke
@balos: 14:59 Tudom,de most ez a patkány azért kapott csak ennyit,mert egyszerűen sz@rok a büntetési tételek.Egy nyugdíjas bírónővel láttam egy riportot,ő mondta,hogy nem ért egyet a büntetés mértékével,de sajnos ilyen a szabályozás,ezen akarnak most változtatni.Azt is tudom,hogyha egy ellenzéki valaki esett volna ebbe a szituációba,az nem az alsó,és a felső határ átlagát kapta volna,hanem a legsúlyosabb büntetést,ami még mindig túl enyhe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.