Meglepő fordulatot vett Gesztesi Károly sírjának ügye.

Nem telt el még annyi idő Gesztesi Károly temetése óta, hogy biztonsággal síremléket lehetne emelni nyughelye fölé. Sírhelyének állapota azonban nem tetszett mindenkinek. Molnár Anikó és barátnője rendbe tették, virágot ültettek a budakalászi temetőben található sírra, azonban a színész özvegye ezt úgy tűnik nem vette jó néven.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly magyar színművész, szinkronszínész. A színház és szinkron mellett több...

Közzétette: Magyar Film kedvelők – 2020. január 4., szombat

Természetesen pozitív cselekedet, amit tettek, ám kérdés, joguk volt-e hozzá. A Bors munkatársa Gesztesi Károly egykori feleségét és rendőröket látott a sírnál. Úgy tudni, Nikoletta sérelmezi, hogy a tudta nélkül megásta, átrendezte a sírt és eltávolította az ott lévő csokrokat, a fejfát pedig koszorúval takarta le, illetve a témában közölt Facebook posztot sem tartja helyénvalónak.

A lap által megkérdezett kegyeleti szakértő szerint vágott virágot, mécsest és koszorút bárki helyezhet a sírra, de ha elültet egy virágot, az már jogszerűtlen. Véleménye szerint ha büntetőjogit nem is, polgárjogi következményeket vonhat maga után a cselekedet.

Címlapkép: Facebook/Magyar Film kedvelők

(borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
aki virágot ültet, aztat felakasztani!
aki sírra ültet virágot, azt előbb fejbelőnni!
advocat
Egykori feleség? Mi köze hozzá? Nem az özvegye! Szerintem,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.