A budapesti rendőrök a közlekedési hatóság munkatársaival együttműködve közlekedési akciót tartottak péntek éjszaka a fővárosban.

A BRFK péntek éjszaka tartották a közlekedési akciót, amely a gyorshajtás és az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítására irányult, de az engedély nélkül átalakított autókat is ellenőrizték.

Az ellenőrzés alatt 62 járművezető lépte túl a megengedett sebességhatárt,

volt olyan autós is, aki a megengedett 70 helyett 123 kilométer/órás sebességgel közlekedett a Hungária körúton.

Hatalmas rendőrségi akció volt a fővárosban

Egy autóst meg akartak állítani, mert figyelmen kívül hagyott egy kötelező haladási irány jelzőtáblát, de a sofőr továbbhajtott. A rendőrök a férfit utolérték és elfogták. Kiderült, hogy a rendőrség, a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Fővárosi Törvényszék és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is elfogatóparancsot adott ki ellene.

Hatalmas rendőrségi akció volt a fővárosban

A rendőrök nyolc helyszíni bírságot szabtak ki, öt esetben engedély nélküli átalakítás miatt vontak be forgalmi engedélyeket, egy embert ittas vezetés, egyet pedig körözés miatt fogtak el és állítottak elő.

A BRFK az ellenőrzéseket továbbra is folytatni fogja az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében – áll a közleményben. A fővárosban legutóbb júniusban volt hasonló – akkor több napon át tartó – rendőri akció.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
M. Ricsi nem akadt fenn az ellenőrzésen.
nezelodo
@Gyütt Mönt: Hogyan mászkálna az éjszakában, hiszen szívműtét után lábadozik. Szívét adta gazdájának a stróman munkáért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.