Idős nőre támadt rá egy nagytestű kutya Hernádkércsen. Az állat gazdájával szemben eljárás indult – közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

Egy elszabadult nagytestű kutya megmart egy idős nőt Hernédkércsen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint kedd délután Hernádkércsen, a Kossuth Lajos utcában egy nagytestű kutya nekiugrott a kapunak, amely kinyílt. Az állat kifutott az utcára és rátámadt egy 72 éves nőre, aki súlyosan megsérült.

A rendőrök előállították a kutya gazdáját és gyanúsítottként hallgatták ki. Az Encsi Rendőrkapitányság a középkorú hernádkércsi nővel szemben testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – írta a rendőrség.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"Az Encsi Rendőrkapitányság a középkorú hernádkércsi nővel szemben testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást " ez véleményem szerint nem áll meg...mert nem írják hogy kiengedte...max gondatlanságból elkövetett akármi...
KisGenyo2
Szerencséje a nőnek, hogy nem volt nála bot! Ha azzal még rávágott volna a qtyusra párszor, akkor most Ő ülhetne a vádlottak padján, garázda állatkínzóként. Ha meg holnapután az egyik unoka nyílpuskával "önbíráskodik", abból lesz csak az igazi közellenség!
jesz
a kutya nem őrjöng csak úgy...valószínű, már néhányszor hergelte az ügyfél.

(hasonló korú anyósom szeretett beszélgetni a kapun belül őrjöngő kutyákkal...nem értette, ha ő kedvesen beszél a kutyulival, az miért őrjöng egyre jobban? Amikor a gazda kérte, menjen el,azt mondta, szereti a kutyákat, különben is, az utcán jogai vannak)
KisGenyo2
@jesz: "valószínű, már néhányszor hergelte az ügyfél."
Nem feltétel, hogy az ügyfél hergelje. Ha így lenne, a harcikutyák is csak a kiképzőjükkel harcolnának. ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.