A hónap cáfolata. Fejenként kerek ezer forinttal honorálta pedagógusai egy jelentősebb csoportját a veszprémi tankerület pedagógusnap alkalmából, szemléztük mi is tegnap a magyarnarancs.hu cikkét. A lap beszámolója szerint az egyik középiskola hatvanfős tantestületében a rendkívüli jutalom összege így elérte a 60 ezer forintot, amiből az intézményvezető zsebnaptárakat vásárolt a tanároknak, akik emellé megkapták Kásler Miklós levelét is, benne a veretes sorokkal: „Önök tehát nem szakmát, hanem hivatást választottak. Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek…”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hát ha ezek normálisak... Nem 1000,-Ft/fő hanem Ezer Ft/fő.
nezelodo
Nem kell jajongni, mert a Kásler tata levele olyan értékes lesz, hogy száz év múlva tarol a különleges blődségek árverésén. Javaslom, hogy a vezénylő tábornoka a fizetésnapon neki is ilyen köszönő levéllel fizessen, és ezt darabolja fel adóelőlegre, nyugdíj-járulékra, stb. és küldje be a NAV-os Tállainak.
Clavigo
Orbán elvtárs masszív szavazótábora... Így jártatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.