A kormányfő szerint a magyar férfiember archetípusa a gazda,

(Forrás: hvg.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem nehéz megérteni. Ennyi idő alatt megtapasztalhatta a köz az egyre durvuló fideszes politikai bosszút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Mi a fenét akar orbán?Tarlós 9 évig szerencsétlenkedett,Karácsony nem teheti meg ugyanezt néhány hónapig?Mellesleg annyira gáz,hogy milyen rohadtul be akarják bizonyítani,hogy Karácsony alkalmatlan főpolgármesternek,és akkor nyilván miniszterelnöknek is az.Viszont orbán is alkalmatlan,mert aki a saját hobbijára szarja el a magyarok köz,-és eu-s pénzét,és M.o.-ot lezülleszti Európa szinte utolsó országává,az bizony nem alkalmas erre a posztra.
Sámannus
Köcsög vagy te csak pohoskám. a túlárazott stadionokkal igazolod, hogy felmossák veled a padlót. Hogy a lópiculába lehet az hogy a felesleges stadion többszörösébe kerül mint egy híd felújítása. Úgy lehetséges csak, hogy te lófingot érsz csak ebben az országban, és csak olyan megalázóan szégyenletes pojáca vagy amikor életbevágó beruházásoktól szórjátok ki a pénzt az ablakon. Lófingot sem ér az egész kormányod csontig nyaltok a maffiának, és eláruljátok ezt a szerencsétlen országot.
SystemError
Ezt az országot ilyen fos ember még nem vezette..
Nyírfa
Bármilyen hihetetlen számodra, Orbán Viktor, Magyarországon vannak emberek, akiknek nem enyves a kezük, tudják, mi a a hazaszeretet, és: akiknek, veled ellentétben, tiszta az értelmük és nyitott a szívük.
Javaslom, hagyd az archetípusok emlegetését, mert többeknek kedve támad utána olvasni a jungi meghatározásoknak. Kell az neked?
solidedge
Tarlós valóban szerencsétlenkedett, de nem kellene ennyire elítélni kedves Orbán Úr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok