A 168 Óra pedig „nemcsak baloldaliaknak” szólna ezután.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Rossz hír. Tudjuk, hogy a zsidóságot Köves Slomó komplett csomagban adná el a fidesznek. De hát, amíg van MAZSIHISZ, addig van hiteles képviseletük is.
A Pesti Hírlapot eddig sem olvastam, a 168 órát Lakner Zoltánék távozása óta csak elvétve, hogy tudjam, milyen irányt vett a heti lap. Szomorú ugyan, hogy a magyarok többségét ez az egész teljesen hidegen hagyja, mit nekik pluraliznus, jogállam, szabadság, a lényeg az anyagi biztonság, bármi áron. Akkor is, ha ez a biztonság adriai nyaralást jelent, és akkor is, ha paprikáskrumplit . A népünk jó fele félelmetesen elmaradott.
Köves Slomón viszont csodálkozom: tudhatná, hogy opportunizmussal nem megy semmire, átmenetileg elérhet részeredményeket, de hosszú távon csak veszíthet. Legfeljebb együtt bukik Orbánnal.
bencemacska
@Nyírfa: ma, 10:46
Orbán Kövest a hazai zsidóság megosztására használja.
Hogy ő ezt tudja-e azt én nem tudom, de a többiek tudják, és -remélhetőleg - nem is felejtenek!
Nyírfa
@bencemacska: Már az eleve furcsa számomra, hogy a zsidóság egyáltalán megosztható. De, hogy egy olyan ember által, mint Orbán, az rossz ómen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.