Interjút adott Freund Tamás, amelyben kifejtette, hogy miért kell barátságosnak lenni a kormánnyal. A kutatóhálózat elvételét és a kormánypárti sajtó támadásait viszont élesen bírálta. A genderkutatást pedig megvédte.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem csak egy ócska seggnyaló, de még büszke is rá!!! =))
kereső
"Egy nemzeti intézményről van szó"- igen elnök úr. Éppen ezért talán illene elmondani az illiberális NER-nek, hogy nincs jobb-bal oldali kutatás, tudomány, nincs liberális-avagy illiberális kutatás és tudomány. Kutatás és tudomány van oldalaktól, és ideológiáktól függetlenül. És ez akkor nem fér össze az Ön kijelentésével, mi szerint a "nemzeti intézmény nem lehet ellenzékben"- mert ez igy már az MTA átpolitizálását jelenti. Tehát majd szivesen fogadják a NER-től a megrendeléseket- mit kutathatnak, és mit nem. Széchenyi, Arany János, Deák Ferenc meg forog a sirjában
.Lesz-e még lejjebb akadémikus urak, és hölgyek?
csak úgy....
nekem sokkal jobban fáj,mikor egy tudós ember beszél hülyeséget,mint mikor egy shikari.
advocat
Mi köze a kormánynak a tudományos kutatáshoz? Mert ha kormánypártiak, akkor indulhat akár a cyklon B újratermelése is. Nálunk? És kötelező az akadémiai tagság?
RonaGyuri
ide tartozik (az csak mellékes, hogy a cenzornak ez sem tetszik):
cimlap.blog.hu/#bloghu/orulunkvincent/2020/07/09/freund_tamas_kontra_liberalis_ertelmiseg_szuicidposzt

meg kell jegyezzem nagyon sokat elmond a lényegről a post a kompromisszum lényegéről, az új orbáni vezetés hatalmi pozicióból tárgyal!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.