Videóinterjúban kérdezgették Kásler Miklóst a koronavírus-járvány jelenlegi helyzetéről.

Az Emmi Facebook-oldalára feltöltött videóban a miniszter úgy fogalmazott:

"Elérkezett Magyarország a koronavírus-járvány második hullámának határára, vagy az első hullám második fázisa erősödött fel, tehát ez a helyzet az én megítélésem szerint nagyon hasonlít a március eleji helyzethez."

Kásler figyelmeztetett: továbbra is fontos a maszk viselése és a járványügyi szabályok betartása.

Azt is megosztotta követőivel, hogy nem szokott külföldön nyaralni, most is belföldön fog pihenni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mindjárt kiadja Kásler az ukázt: újabb 30 ezer haldoklót kell hazaküldeni!
Aztán meg letagadja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Nem vizitdíj van? Ne tessék mondani!!! Csak nem, mert lenépszavaztuk az "efftársi vívmányt"!? Az "Athina Lexikon" meg - látom - már "dagad a bölcsességektől"! Így tudtad "átpromózni" magad bolsi fajkreténbe?
Eladott Ország
@ómió: Most nem háromszáz forintos vizitdíjról, hanem kemény százezrekről van szó, mert az embereket a magánegészségügy fel terelik, feltéve ha van pénze, ha nem irány a temető.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
A fidesz ugyanúgy "lenépszavazta az "efftársi vívmányt" a tandíj esetében is, csak most , félévente 150 ezer és egymillió forint közötti összeget kell szeptembertől fizetni azoknak az egyetemi és főiskolai hallgatóknak, akik nem kerülnek be az állami ösztöndíjasok közé. Úgy hogy elmész terve bárcás grva anyádba, fidesz majma! Takarodj a Lendvay utca seggfejei vagy birkáid közé b+! A magánegészségügy árlistái megtekinthetők a neten, a vizitdíjért mos jelenleg egy gombóc fagylaltot adnak a talponállóban.
ómió
@Eladott Ország: Senki nem "terel" téged - legfeljebb a bolsi kreténséged - a magáneü. felé! Még, ha az "Athina szakirodalom" azt "teríti" is! Az egyetemre valók pedig, akik úgy is tanultak, tandíjmentesen is végezhetik azt, bármit hazudozol is! Viszont, hogy a fajkretének - mint te is - ne érezzék magukat "kirekesztettnek" és a kettes átlagukkal is diplomát szerezhessenek,, ha akarnak, ha meg tudják fizetni a tandíjat, ők is diplomázhatnak. Érted, fogyijózsi?! Szóval, visszabújhatsz a qrva anyádba a fajkreténségeddel együtt, szarkupac! Ott talán kellemesebben hazudozhatsz!
Eladott Ország
@ómió: tegnap, 13:16 ◘ Maradhattál volna Orbán seggében, annyi hülyeségeket beszélsz.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
ómió
@Eladott Ország: Ezt most tuti a Böszme-seggből kikandikálva aljaskodod! Ott mindig ilyenek jutnak fajkretén "efftársi eszedbe"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.