Hadházy szerint zaklató stábot küldtek a házához.

(Forrás: hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nincsenek irigylésre méltóak az orgánumok dolgozói, mert őfélesége kényekedvére deKÁZNAK velük!
.
Mint a HírTv-vel is, amelyet bevettetett őfélesége hasonlóan az országhoz!
.
https://zoom.hu/hir/2018/08/02/az-ujsagiroszo...
.
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) közleményben reagált arra, hogy a tulajdonosváltás után számos dolgozót kirúgtak, illetve mások önként távoztak a Hír TV-től.

“A MÚOSZ aggodalommal figyeli a Hír TV-nél zajló kormányzati hatalomátvételt, és az amiatt bekövetkező sorozatos elbocsátásokat. Nem vitatjuk el a médiatulajdonosok azon jogát, hogy szabadon dönthetik el, kikkel kívánnak dolgozni. Ugyanakkor az állampolgárok tájékozódási alapjogát súlyosan sértő gyakorlatnak tartjuk, hogy a kormányzat közvetlenül benyomul a szerkesztőségekbe, az Orbán-kormányhoz való lojalitást szabva az alkalmazás feltételéül. Az alaptörvény és a médiatörvény a pártatlan és sokszínű tájékoztatás biztosítását szabja alkotmányos feladatul – minél inkább egypólusúvá válik a magyar média, annál egyértelműbben sérülnek ezek a kétharmados jogszabályok. A MÚOSZ az említett törvényekben megszabott feladatokra emlékeztetve a médiahatóság fokozott figyelmét, a hír- és véleménymonopólium kialakulása elleni fellépését sürgeti, egyúttal munkajogi segítséget kínál az elbocsátott kollégáknak. Jelezni kívánjuk továbbá, hogy amennyiben a Fidesz-közelbe húzódott tévécsatorna finanszírozását a már sok helyütt látott modell szerint állami hirdetésekkel oldja meg a kormány, az újságíró-szövetség a magyar és az európai hatóságoknál is feljelentést fog tenni tiltott állami támogatás miatt. Semmilyen törvény nem biztosít ugyanis jogot a kormányzatnak arra, hogy állami forrásokból, azaz közpénzből egyoldalú versenyelőnyt biztosítson a vele szimpatizáló médiumoknak.”
--------------------------------------------
.
!!!.
Szeparepa2
Vádolom náci hazaáruló rablógyilkos hazug csaló országromboló nemzetpusztító parazita patkány szarbángeci férget és maffiáját a terror pribék vérebei igaz magyarokra uszításával...
lusta
Egyébként ajánlom mindenkinek ezt a megoldást. Nem kell elszaladni, nem kell visszautasítani, de a mobillal felvbenni és elmondani, nagyon szívesen nyilatkozom élő adásban, műsorban. Csak élőben.
Nessy
@lusta: Hadházy úri módon viselkedett. Adott esetben lehet, hogy másik "címet" ajánlottam volna a stábnak. Igaz, anno az 50-s évek elején a népnevelőket is lehetőleg vasárnap dél körül ette oda a jó fene, és tartottak előadást a családnak.
Béla333
Ha nem veszi fel Hadházy az egészet, képzelem milyen történetet találtak volna ki a maffia hírgyárában!
Mocskos manipulátorok!
Clavigo
Hadházy elegánsan törölte beléjük a lábát.. :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit