Hadházy szerint zaklató stábot küldtek a házához.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Szombaton fél egykor, bejelentetlenül becsengetni egy családi házba - és hivatalos nyilatkozatot kérni - a pofátlanság akkora csúcsa, hogy nincsenek rá szavak!
Ezek nők voltak!? POFÁTLANSÁG, "fidesz" A NEVED!
tudode
Nincsenek irigylésre méltóak az orgánumok dolgozói, mert őfélesége kényekedvére deKÁZNAK velük!
.
Mint a HírTv-vel is, amelyet bevettetett őfélesége hasonlóan az országhoz!
.
zoom.hu/hir/2018/08/02/az-ujsagiroszovetseg-a-hir-tv-vissza-elfoglalasarol-alkotmanyos-kovetelmeny-a-partatlan-es-sokszinu-tajekoztatas/
.
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) közleményben reagált arra, hogy a tulajdonosváltás után számos dolgozót kirúgtak, illetve mások önként távoztak a Hír TV-től.

“A MÚOSZ aggodalommal figyeli a Hír TV-nél zajló kormányzati hatalomátvételt, és az amiatt bekövetkező sorozatos elbocsátásokat. Nem vitatjuk el a médiatulajdonosok azon jogát, hogy szabadon dönthetik el, kikkel kívánnak dolgozni. Ugyanakkor az állampolgárok tájékozódási alapjogát súlyosan sértő gyakorlatnak tartjuk, hogy a kormányzat közvetlenül benyomul a szerkesztőségekbe, az Orbán-kormányhoz való lojalitást szabva az alkalmazás feltételéül. Az alaptörvény és a médiatörvény a pártatlan és sokszínű tájékoztatás biztosítását szabja alkotmányos feladatul – minél inkább egypólusúvá válik a magyar média, annál egyértelműbben sérülnek ezek a kétharmados jogszabályok. A MÚOSZ az említett törvényekben megszabott feladatokra emlékeztetve a médiahatóság fokozott figyelmét, a hír- és véleménymonopólium kialakulása elleni fellépését sürgeti, egyúttal munkajogi segítséget kínál az elbocsátott kollégáknak. Jelezni kívánjuk továbbá, hogy amennyiben a Fidesz-közelbe húzódott tévécsatorna finanszírozását a már sok helyütt látott modell szerint állami hirdetésekkel oldja meg a kormány, az újságíró-szövetség a magyar és az európai hatóságoknál is feljelentést fog tenni tiltott állami támogatás miatt. Semmilyen törvény nem biztosít ugyanis jogot a kormányzatnak arra, hogy állami forrásokból, azaz közpénzből egyoldalú versenyelőnyt biztosítson a vele szimpatizáló médiumoknak.”
--------------------------------------------
.
!!!.
lusta
Egyébként ajánlom mindenkinek ezt a megoldást. Nem kell elszaladni, nem kell visszautasítani, de a mobillal felvbenni és elmondani, nagyon szívesen nyilatkozom élő adásban, műsorban. Csak élőben.
Nessy
@lusta: Hadházy úri módon viselkedett. Adott esetben lehet, hogy másik "címet" ajánlottam volna a stábnak. Igaz, anno az 50-s évek elején a népnevelőket is lehetőleg vasárnap dél körül ette oda a jó fene, és tartottak előadást a családnak.
Béla333
Ha nem veszi fel Hadházy az egészet, képzelem milyen történetet találtak volna ki a maffia hírgyárában!
Mocskos manipulátorok!
Clavigo
Hadházy elegánsan törölte beléjük a lábát.. :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.