Miközben a kormány fontos bejelentésre készül a járványhelyzettel kapcsolatban, Orbán Viktor még gyorsan megtekintett egy labdarúgó mérkőzést.

Orbán még nem tart a második hullámtól – focimeccsre ment a nagy bejelentés előtt
Fotó: vasassc.hu

A miniszterelnök a szombati Vasas-Csákvár edzőmeccsre látogatott ki (mindkét csapat NBII-es), és a fotó tanúsága szerint Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter és György László, az ITM államtitkára is elkísérte az Illovszky-stadionba.

Nagy Miklós, a Vasas FC klubigazgatója elmondta, hogy beszélgetésük során a miniszterelnök gratulált a Vasas családnak az Illovszky-stadionhoz és sok sikert kívánt a véleménye szerint is biztató jövő előtt álló labdarúgócsapatunknak

- olvasható a klub honlapján megjelent beszámolóban.

A meccset 3-1-re a Vasas nyerte.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Tudni kell fontossági sorrendet felállítani. Körülöttünk ismét dühöng a vírus, sorra esnek el a szomszédok, de mit neki ilyen apróság, ha másodosztályú meccsre is lehet menni. Hogy a magyar ""foci"" élvonala egy hozzáértő országban max. a negyedik osztály lenne? Attól még fontosabb a foci és sokadrangú a vírus.
Arra viszont megint jó lesz, hogy Cilimana kikiáltassa ismét Országmentőnek a Gazdáját. És akkor megint startol a családi buksza.
legott
Ahogy Orbánra hullámokban rátör az őrület, nem tör rá úgy senkire.
Egy őrült, Magyarország miniszterelnöke.
Bakker!

"Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem"
SystemError
Jól van őszül már + gyógyszerek... Biztos, hogy a szíve vagy a gyomra miatt nem fog addig élni, mint egy nem elmebeteg és gyógyszerfüggő átlag férfi... Én nem kérem számon a maszkot, remélem máshol sem fogja hordani!
division
@Szeparepa2: @Mirabilis: Ennél sokkal egyszerűbb a magyarázat. Akik ott ültek, mind le lettek tesztelve már, és valószínűleg egyikük sem koronavírusos. Így viszont ülhetnek egymás mellett. A mi családunk, kisebb közeli rokonságunk is összeül néha egy kis flekken sütésre, mind tesztelve vagyunk. Így nincs semmi veszélyes benne.
Gauntlet
@Mirabilis: komolytalanul kezelik ezt az egészet.
justhpeter
@Mirabilis: @SystemError: Úgy aggódtok a miniszterelnök úrért mintha kár lenne érte, ha a vírus átküldené Belzebubhoz. Ebből a típusból legalább 2,5 millió van még itthon, sajnos fiatalabbak is.
Gazella
@namihami: sose ment le az első hullám... nincs második... a vírus soha nem múlik el.. de hozzá jön egy súlyosabb mutánsos vírus..
Lepényleső
Kellene valamitől tartania? A vírus esetleg újra papíron is trónra juttatja? Ezért annyira csak nem lesz oda,
hogy egy edzőmeccset kihagyna?
tudode
Amint az ábra mutatja!
.
Ezek szerint vírus nyima, csak őfélesége valami nagy üzletre készül, hiszen nincs meg a vírus elleni, un. "szociális" távolság, mert egymás répájába érnek az ország díszpintyei!
simmering73
Stadionba nem csap a vírus. Gulyás ábrázatán látszik, most tudta meg, hogy a labda gömbölyű.
lampa laz
Propi elmész a büdös picsába ezzel a sok ribachirdetéssel. Bármelyik cikket megnyitja az ember, mind alatt ott vannak ezek a büdös kurvák.
kereső
Magyarország "prioritása"!Másodosztályú ( kies honunkban) focimeccs megtekintése a kormány vezetői által.
ómió
Ki-ki a saját hobbiját űzi. Böszméék pl. loptak.
Gyütt Mönt
Foci nézése helyett avathatott volna lówellnesst is.
SystemError
@division: 01:56 és pont előtte lettek letesztelve mindannyian? Jaj már, ennyi tudós ismerőssel biztos van egy kis hálózatelméleti, gráfelméleti ismereted. Arról ne is beszéljünk, hogy az ország vezetőiként példát kéne statuálniuk, ha van teszt, ha nincs..Még az agyhalott Trump is felvette a maszkot, hogy áttételesen ne haljon meg a sok laposföldhívő és családjaik miatta. Szerintem rettentő bunkó és felelőtlen a szokásos politikai üzenetei érdekében tett dolog ez is... Egy ország van van csak a világban, ahol nincs korona, mert itt mindent jól csináltak. Ismét egy drága üzenet, amibe ki tudja hányan halnak majd bele. Visszatérve egy rácsszerkezetre, melyen az átjárási pontok(határok) eddig nyitottak voltak. Minden rácsponton nő a fertőzöttség. Szerinted bármelyik előrejelző modell mit jósolna, Lennének szinte teljesen fertőzetlen területek azon a rácshálón...? Na én ezért is tartom már nagyon régóta rohadt gyilkosnak Orbánt, mert ezek már régen tudatos áldozatok a szar kis politikai üzenetei, népszerűsége érdekében..
division
@SystemError: A teszt 48 órán belül megvan.
SystemError
@division: És akkor nincs meg az esélye.. vagy nem kéne példát mutatni? És a 48 órás teszt mikori fertőzést mutat ki és milyen biztonsággal? :)
division
@SystemError: De igen, nem azt írtam, hogy így kellene viselkednie egy nappal a szigorítások bejelentése előtt Orbánnak, mivel legalább két teszt elvégzése szükséges a teljes bizonyossághoz. Az a helyzet, hogy innen mi azt nem tudhatjuk, mikor és hányszor végeztetik el ők ott "fenn".
lampa laz
@Horizont: Magamban már úgy nevezem a propit, h szexoldal a hirdetései miatt. Lehet, h komoly bevételre tesz szert ezekkel, de egyre undorítóbb, h a hsz-ok között többször olvashatóak. Vagy a bosszantásunkra, az agyatlanokat erősítik, mert sikari, pegero, ómió, durbincs, málna stb. nem bírnak velünk.
SystemError
@division: Kár ezt ragozni, te is tudod, hogy senki nem néz ezeknek utána, hogy miért nincs rajta maszk és incs is rá magyarázat te is csak találgatva véded most a védhetetlent.. Lényegében ezzel azt a "példamutató" látszatot kelti, főleg a tanulatlan állampolgárok körében. hogy nem kell maszk. Nyilván a "nincs itt semmi baj" poltikai terméket kell most ezzel eladni.. Mint írtam emiatt gyilkosnak tartom, mert ennek van ára, bár így kimutatni soha nem lehet majd.
division
@SystemError: Azért érdekes ez akkor, mert mindig azt mondja, kell a maszk, sőt kötelező. Sosem azt mondja, ne tegyen fel senki maszkot. Mondjuk abban igazad lehet, hogy ezzel azt sugallja a tanulatlanabb népek felé, hogy ez nem is olyan fontos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.