Most zárult le az ügy.

Brutálisan bántalmaztak egy idős nénit a villamoson – megdöbbentően pitiáner okból verte meg a hölgyet a férfi

Az újpesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki pár tízezer forintért megtámadott egy idős asszonyt; a feltételezett elkövető a rendőrségi felhívás hatására adta fel magát.

A nyomozás adatai szerint 2018. december 16-án kora délután Budapesten, a Lehel tér irányába közlekedő villamoson az akkor 37 éves budapesti B. Vilmos megtámadott egy idős asszonyt. A férfi többször megütötte áldozatát, akinek a nyakláncát akarta először megszerezni, de miután az idős nő a földre esett, az elkövető elvette a táskáját és elmenekült. A sértett a bántalmazás során olyan súlyos sérülést szenvedett, amely közvetett életveszélyes sérülésnek minősül.

A rendőrök a kamerafelvételek elemzését követően azonosították B. Vilmost és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A kiadott körözés és a rendőrségi felhívás hatására a férfi 2018. december 29-én feladta magát a rendőrségen. Az újpesti nyomozók a férfit őrizetbe vették és rablás bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.​

Forrás: Police

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
2018? Hova ez a rohanás, tisztelt bűnüldözési szervek.
Jozefina
2018-ban történt, mára már sikerült átadni az ügyészségnek!!! Bravó!!! Mit kellett ezért közel két évet várni!!!?? A nyomozó rendőróket is át kéne adni az ügyészségnek!!!??
simmering73
2018? Hova ez a rohanás, tisztelt bűnüldözési szervek.
Borsodi
Ez jellemző erre az országra.Ez egy biztonságos élhető ország ha nem vernek agyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.