A Fidelitas politikai nyilatkozatban szólította fel a baloldali ellenzéket, hogy azonnal hagyjon fel a véleménynyilvánítás szabadságának akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel. Űgy fogalmaztak: a leghatározottabban elutasítják a demokratikus és szabad véleménynyilvánítás bármilyen akadályoztatását vagy korlátozását és kiállnak a személyes adatok védelme mellett. „A 2010 előtti baloldali kormányok idején már láttuk, hogy a gyurcsányisták mit gondolnak a szólás- és véleményszabadságról. Akkor lovasrohammal, kardlappal, szemkilövéssel, könnygázzal és rendőri terrorral fojtották belénk a szót" – írták. Hozzátették: már tíz éve nem kormányoznak, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a nemzeti konzultáció megakadályozására törekszenek – ha kell, törvénysértő eszközökkel. Hangsúlyozták: az egyesült baloldal a konzultációs ívek „összelopkodásával", begyűjtésével és az azokon szereplő személyes adatok törvénytelen...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha akkor egy tényleg tökös kormány lett volna hatalmon, még mindig a sitten rohadnátok a felbújtóitokkal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
fidelitas??,... az mi a jó fene??? mert ezek között még nem láttam olyat,aki folyamatában két értelmes mondatot össze tudott volna fűzni!!!...
kereső
Csak is és kizárólag a fideSS-t/fidelitast illeti meg a szólás-és vélemény nyilvánitás szabadsága. Senki mást nem. Mert amennyiben ezt mégis meg merészelik, akkor ezzel korlátozzák a fidelitasos orbánjugend szólás-és vélemény nyilvánitás szabadságát. Na ezeknek sem a szomszédja a hülye. És 14 évvel ezelőtt még gumibugyiban mászkáltak, hogyan fojtotta beléjük a gyurcsányi terror a szót?
solidedge
Nem kellett volna kukákat gyújtogatni, Molotov-koktélt dobálni, rendőröket megsebesíteni és a TV székházat szétverni hülye gyerek. A világon mindenütt seggbe rugdossák a magukból kikelt állatokat. Ha ugyanezt az ellenzék csinálná a pofátokat véresre fröcsögnétek.
advocat
Milyen adatot gyűjtenek? Ha kidobtam a levelet és elviszik? Majd, ha könyvelt küldeményt küldenek. Esetleg. És a fideszes adatgyűjtés? Ejnye! Ja! Az törvényes! Kubatov elvtársnak lehet? Csak az sincs bizonyítva? No akkor a tiétek is annyit ér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.