Szijjártó Péter pénteken a Veszprém megyei Halimbán járt, a Hungarian Table Top Kft. szerződésátadási ünnepségén, és arról is szót ejtett, hogy miután a koronavírus-járvány első szakaszában az egészségügyi védekezés sikeres volt, hozzáfoghatnak a második szakaszhoz, „a gazdasági védekezéshez, amelynek fókuszában a munkahelyeket védő vállalkozások támogatása áll”. Szijjártó kijelentette:„A magyar emberek munkája fogja biztosítani a sikert, és ennek révén a külföldi versenytársakat meg tudják előzni, újabb piacokat tudnak szerezni”. Az MTI tudósítása szerint miniszter úgy jutott e következtetésre, hogy a) országosan 806 vállalkozás nyújtott be pályázatot;b) a népességszámot tekintve Magyarország világviszonylatban a 92. helyen áll, a magyarok kitartásának és találékonyságának köszönhetően az ország exportteljesítménye a 34. Már látjuk is, ahogy Szijjártó indoklása nyomán frászt kapnak rémületükben „a külföldi versenytársak”.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ez már Hruscsovnak sem jött be. Pedig ő olyasvalamit ígért, hogy az 1960-as években lehagyják Amerikát. Petike is tőle tanult?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.