Rendőrautó ütötte el az utcán átszaladó nőt.

Rendőrség: véletlenül elgázoltunk egy nőt Tokajban

A balesetben egy középkorú gyalogosan közlekedő nő sérült meg.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 13-án 9 óra után Tokajban, a Tarcali utcán haladt a Tokaji Rendőrőrs két munkatársa szolgálati autójával megkülönböztető fény és hangjelzést használva. A járőrautó előtt ekkor hirtelen egy középkorú nő átszaladt az úttesten, akit elütöttek.

A balesetben a gyalogosan közlekedő asszony megsérült, akit stabil állapotban a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították további ellátása céljából.

A baleset körülményeit a nyomozó ügyészség a rendőrség közreműködésével vizsgálja.

Forrás/kép: Police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Megkülönböztető jelzések használata esetén a gyalogosnak IS köztelessége a jelzéseit használó járműnek elsőbbséget adni. Légyen az bárki vagy bármi. Ezesetben a pintyérek a baleset ügyében totál vétlenek. Ki kell vizsgálni, de csak a teljes felmentésükkel járhat bármilyen vizsgálat.
A középkorúnak biztos rosszul esett a dolog, de tanulópénznek azért drága volt. Egy életre megtanulta, hogy ha szól a sziréna, az nem viccel...
jesz
aki nap-mint nap vezet, az átéri a rendőr gyötrelmét...akármilyen PÁV I-s, gyakorlott sofőr, azért egy embert elcsapni szar érzés...napokig csatakos pizsamában ébred, és ha kocsira engedik, akkor is gyötri a félelem...

Hiába mentik fel, hónapokig írhatja a jelentéseket, és kihallgatásokra járhat. Akkor lesz pechje, ha a felgyógyuló nőnek áll feljebb, és az feljelenti...
advocat
@jesz: Ez a cselekmény köztörvényes, nem kell feljelenteni. De! Annyi mindenről írnak, vagy én nem láttam. Gyalogátkelő helyen történt? Esetleg hallássérült az áldozat? Mert elsőbbséges van a rendőrnek igaz, de az ilyen sietősök azt hiszik, hogy ők még... Esetleg. Szóval van mit vizsgálni!
namihami
@advocat: A gyalogátkelő elsőbbsége se ad felmentést a gyalogosnak, ha a megkülönböztető jelzéssel haladó (bármilyen) közeledik. Ha pedig hallás- vagy egyéb sérült, akkor méginkább figyelnie kellene és nem ÁTFUTNI a zebrán. (mert át akart futni)
Tehát, ez esetben a kizárólagos felelősség csak a gyalogoson van. Mondom:: ezesetben...más ügyek még lehetnek sárosak, de ez, ha így volt, akkor tiszta.
Szeparepa2
Nahát, van olyan is hogy szándékosan gázolnak el valakit..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.