Nettó 25 milliárd 928 millió forintnyi közvetlen megbízást kaptak Balásy Gyula cégei Rogán Antal minisztériumától abban a három hónapban, amíg fennállt a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet - kezdte bejegyzését Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ki kell plakátolni, reklámozni kell a kormány propagandát, nehogy véletlenül a tények összezavarják a híveket! Ilyen lelki megrázkódtatásnak nem szabad őket kitenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: ...úgy bizony, mert egy bolsi hazaáruló féreg vagy. Mutatom mit tett a bandád, te ánuszlakó

szolnok.ezalenyeg.hu/kozugy/szolnok-alpolgarmestere-vilagitott-ra-a-10-eves-fidesz-uralom-eredmenyei-8644?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=8644

10 év Fidesz uralom eredményei
Az elmúlt 10 évben a Fidesz mindent megtehetett volna a magyar emberek boldogulásáért, de sajnos, csak a saját érdeküket nézték. A Fidesz és Orbán kisebb és olcsóbb államot ígért. Nem ezt látjuk.
Az miniszterek és államtitkárok száma több, mint négyszeresére nőtt és az államtitkári fizetésüket is drasztikusan, 750 ezer forintról 1 millió 750 ezer forintra emelték.
csak úgy....
@Shikari: a gondolkodás nem az erös oldalad,persze ki csodálkozik ezen!?
Aki Én
@Shikari: Összekeversz a gazdáddal, aki már végigjárta az eszméket. Most éppen nektek, a legbutább rétegnek akar megfelelni, mert rájött, hogy suttyó és hazug kommunikációjára csak ti, alulképzett szellemi mélyszegények vagytok vevők. Nem is csoda, hogy te büszke is vagy erre, munkaköri kötelességként komplett munkaidőben ordítod bele a világba, hogy mekkora egy buta, aljas féreg vagy. Hajrá, sok sikert hozzá. Habár nem tudom mit tudsz még ehhez hozzátenni.
kereső
@Nessy: Plakátkormány- legalább má' plakát -és propaganda legyen, ha nincs kormányzás.. Meg aztán ebből a legegyszerűbb az alkotmányos kőccséget eltenni.
csak úgy....
@Shikari: igazad van tibim! :) miattad kár erölködni, te szeretsz ostoba lenni!:)
Jozefina
Remélhetőleg ezért valakik ülni fognak a teljes vagyonelkbzással egyetemben, persze kiterjesztve családjuk le és felmenőire is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.