Elítélték a szülőket.

Szörnyeteg szülők: ketrecbe zárták, verték, forró vízzel kínozták gyereküket – az 5 éves kisfiú belehalt a kínzásba

Hétfőn elítélték azokat a szingapúri szülőket, akiket korábban megvádoltak 5 éves kisfiúk meggyilkolásával, mert többször is forró vízzel öntötték le.

Az 5 éves kisfiú belehalt a folytonos bántalmazásokba, azonban a szülők mégsem gyilkosság miatt lettek elítélve, ugyanis a bíró arra hivatkozott, hogy a szülők nem tervelték ki előre, hogy megölik a kisfiút.

A gyermek 2011 januárjában született, majd egy másik családhoz került, azonban 2015 májusában újra a szülei gondozásába adták. Egy évvel később elkezdődött a bántalmazás, többször is megverték seprűvel vagy fogassal, sőt fogóval is csipkedték.

Többször forró vízzel is leforrázták, amely miatt hólyagok nőttek a kisfiún és elkezdett lehámlani a bőre. A kisfiú nagy fájdalmakat élt át. Végül a család macskájának szánt ketrecbe zárták.

2016 októberében, amikor a kisfiú nem akarta levenni rövidnadrágját a fürdéshez, az apja megverte egy seprűvel és forró vizet öntött rá. A kisfiú leguggolt a vécében mikor ráöntötték a forró vizet, majd előreesett és nem mozdult meg többet. Hat órával később vitték csak kórházba, mert a szülők féltek, hogy letartóztatják őket.

A fiú a rajta elvégzett műtét során sokkos állapotba került a sebei miatt és az orvosok már nem tudták megmenteni.

Ridzuan Mega Abdul Rahman 27 év börtönt kapott és 24 darab ütést, míg felesége, Azlin Arujunah 27 évet és további 12 hónap börtönt kapott az ütés helyett.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@namihami: Elég a 27: év! Itthon szerinted mennyit kaptak volna?? Max 10 25 év jó magavisellettel kevesebb!!Meg szerintem ott más rendszer van nem hiszem hogy annyira enyhe lenne a börtönök mint Magyarországon!!
Gyütt Mönt
Ilyet olvasni felér egy thrillerrel :( Azért a bicska kinyílt a zsebemben.
namihami
@rokker33: A gyerek lodaláról nézem és (szerintem) egy élet, különösen gyermekélet, elvételéért keveslem. És az ""anya"" részéről talán még inkább. Az én nejem vagy a lányom nekünk, a család férfitagjainak, ha másként nem, akkor álmunkban vágná el a torkunkat ilyen bánásmód mellett. És meg is érdemelnénk. A gondolat is borzaszt, ha így bánnának az unokámmal.
Jozefina
Ez miért "itthoni" hír??? Már a propsinál is alkalmatlan emberek vannak, ha vannak???
szegfue
Nem azt mondom, hogy "ne nézzünk ki a világra", de hogy minden napra jut valami horror, hogy "szinten tartsa" a rossz érzéseinket, ez már nekem sok! Pedig végig sem tudtam olvasni a cikket! A büdi életbe! Az embernek 1 élete van, de hogy állandó rettegésben, félelemben érezzem magam, vagy soha, egyetlen pillanatra se örülhessek akár egy kicsiségnek sem, mert állandóan "bombáznak" az ehhez hasonló hirekkel?! Nekem pont elég volt Kaleta, nem hiányzott hozzá ez a szingapúri történet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.