Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, és bár még messze a feladási határidő, de a hétfő reggeli összesítés alapján már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet – jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A kormány szerint már majdnem 400 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Dömötör Csaba egy parlamenti napirend előtti kérdésre adott válaszában úgy fogalmazott: mindez azt bizonyítja, hogy aktuális, fontos és mindannyiunk életét érintő kérdésekről van szó, amikről érdemes véleményét mondani.

A koronavírus-járvány alatt Magyarország az egyik legjobban és legeredményesebben védekező ország és a kormány szeretné, ha ez így is maradna, ezért a vírust a határokon kívül kell tartani

- szögezte le a politikus. Emlékeztetett, hogy a kabinet emiatt beutazási korlátozásokról döntött, és három, vörös, sárga és zöld kategóriába sorolja az országokat.

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a nemzeti konzultációban világos képet ad majd arról, hogy melyek a magyarok által leginkább támogatott intézkedések.

Dömötör Csaba kijelentette, hogy az ellenzék azonban újra és újra "torpedózza a konzultációt". A hírek szerint kiveszik a kérdőíveket a postaládákból, máshol levágják azokról a személyes adatokat. A Momentum obszcén tartalmakat firkál az ívekre, miközben súlyos kérdőjelek vannak akörül, hogy a független Hadházy Ákos hogyan kezeli a személyes adatokat – sorolta problémáit.

Becsöngettek Hadházy Ákoshoz a Hír TV munkatársai – vajon ilyen fogadtatásra számítottak? >>

A politikus közölte, nem értik, hogy a baloldali pártok miért akarják akadályozni, hogy az emberek elmondják a véleményüket a járványról, a járvány elleni küzdelemről. Ha a védelmi összefogáshoz nem tudtak semmit hozzátenni, legalább a párbeszédet ne akadályozzák – kérte.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Elektronikus formában senki nem ellenőrzi, hogy ki hányszor küldi be. Tehát így csalás az egész!
Hazugság, mint ahogy eddig mindig!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Elektronikus formában senki nem ellenőrzi, hogy ki hányszor küldi be. Tehát így csalás az egész!
Hazugság, mint ahogy eddig mindig!
kokopelli
...valaki itt helyesen "nemzethy insultáció"-nak is nevezte!
simmering73
Az állítólagos három milliós nyájból még csak 396 ezer?
Gyütt Mönt
@Horizont: én sem kaptam. Talán fenn vagyok a Kubatov-listán mint persona non grata.
silber13
" Parturiunt montes, nascetur ridicuus mus" De ezt már Horatius is megmondta":-))))))
cikicakk55
Mi még meg sem kaptuk,bár eszünk ágában sincs kitölteni
cikicakk55
Az egy dolog,hogy ennyit küldtek vissza. Arról nem nyilatkoznak,hogy ebből a 396.000 válaszból mennyi volt a rajzos,esetleg írásos megjegyzés. Úgy,hogy csak azt számolják mennyi érkezett vissza,még nem jelenti azt,hogy mind a kormány oldalán áll. Mi a legutolsónál kiszedtük a kukákból és vissza küldtük minden féle rajzokkal és megjegyzésekkel,de rájöttünk,hogy kár volt. Szerintünk ki sem bontották,vagy ha ki is bontották,akkor is úgy számolták,hogy annyi számukra kedvező válasz érkezett vissza. Nem szabad vissza küldeni,még kitöltetlenül sem.
namihami
Lesz az még 15 millió is, ha ilyen jó tempóban küldik vissza. Elvégre, ők valóban mernek nagyot álmodni.
RonaGyuri
@Béla333: bocs de ha nem így lenne akkor is CSAK??? 2 millió birkából???
justhpeter
OK fiúk ! A nyájban van 3 millió birka. Ki lesz küldve 8 millió lap. Visszaküldte eddig 400 ezer. Ez ugye 5%.
Mi van ha 1% azt írta ő szereti Viktort és nem kell neki az EU sem és a pénze sem, 4% pedig azt írta, hogy kapjátok be, illetve nyaljátok ki. Akkor most hányadán állunk ? mert két dolot nem fog senki. Kiértékelni és összeszámolni. Viszont elköltöttünk cca 1 milliárdot. Mit mond erről Polt Pot és min mond erről a Btk. ? És ezt még megspékelitek egy mai szintén nevetséges parlamenti szavazással. A 3 millió birkán kívül egy világ röhög rajtatok !
Giovanni Alba
Dörmögő Dömötör súlyos tényállításokat fogalmaz meg, melyek felvetik a jogtalan adatkezelés gyanúját. Figyelmeztetni kellene és felelősségre vonni szavaiért. Adatvédelem, állampolgári jogok, rágalmazás, minden.
"Dömötör Csaba kijelentette, hogy az ellenzék azonban újra és újra "torpedózza a konzultációt". A hírek szerint kiveszik a kérdőíveket a postaládákból, máshol levágják azokról a személyes adatokat. A Momentum obszcén tartalmakat firkál az ívekre"
Vannak a kérdőíveken személyes adatok? Honnan lehet tudni, hogy ki és mit firkál a visszaküldött lapra? Amennyiben nem küldték vissza, akkor kinek mi köze hozzá, hogy mit írnak/rajzolnak rá? Vagy vannak, akik beszélhetnek összevissza, büntetlenül gyanúsítgathatnak, sértegethetnek másokat?
madlaci66
Kitölthető teljesen kamu adatokkal. Mégcsak értelmes név se kell hozzá, se e-mail cím.
Nessy
Hello fidelitas, számítógépet látott fidesz ifjak! Húzzatok bele az elektronikus küldésbe! Hogy lesz így 120%-s kitöltés?
Aki Én
@ómidióta: Egyre szánalmasabb, semmitmondó vagy, bolsi huligán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.