Az egyik legnagyobb bűnt azzal követte el, hogy autója ablakából lógatta ki a zászlót.

Hadházy Ákost az EU-s zászló miatt még külön feljelentette a rendőrség

Lassan halad az ügy, amelyben Hadházy Ákosékat egy kormányellenes demonstráció miatt büntetgette sorra a rendőrség. A 444.hu szerint legalább 50 emberről van szó, az összbüntetésük pedig 6 240 000 forint.

Most ott tart a dolog, hogy elkezdtek olyan határozatokat kézbesíteni, hogy a kijárási korlátozások megszegése miatt indított szabálysértési eljárásokat megszüntetik velük szemben. Ilyet kapott Hadházy Ákos is, akit más szabálysértés miatt még így is összesen 250 ezer forint bírsággal sújtottak. 

A most kézbesített határozatban Hadházyt megbüntették azért is, mert a körforgalomban „a járműve bal hátsó ablakában demonstrációs eszközként egy nagy méretű EU zászlót kilógatva közlekedett”. Szél Bernadett munkatársa is azért kapott 150 ezer forintos büntetést, mert a tetőablakon kitartott egy EU-s zászlót.  

Hadházy Ákost az EU-s zászló miatt még külön feljelentette a rendőrség

Ez egyelőre nem jelenti azt, hogy lezárult a dudálós tiltakozók ügye, mert nemcsak a kijárási korlátozások megsértése miatt indultak velük szemben eljárások, hanem azért is, mert gyűlésen vettek részt, valamint a KRESZ-szabályok megsértése miatt is. 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Már külön jutalmat kap az a zsernyák, aki valamiért meg tudja még büntetni Hadházyt, meg bármelyik ellenzéki képviselőt! Egyébként meg a foci ultrák szétverhetik a stadiont, a fél várost, ott nem ilyen fene mód agilis a rendőrség! Ja, hogy azoktól leeshet pár méretes pofon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Nem tudom, az EU-nak mi a terve Európával, a magyarokkal, de szép fokozatosan nullázza le a tekintélyét , ha továbbra is eltűri és még finanszírozza is! a fidesz szemétkedéseit .
Persze, ha csak gyarmatnak kellünk, az más, de akkor azt tessék szíves lenni velünk is közölni. Nem ügy, már megszoktuk, hogy nekünk a cselédlépcső jut, bár, volt idő, amikor büszke voltam a hazámra, és jó volt magyarnak lenni. De ez a rendszerváltás előttre datálódik.
Nyírfa
@Gyütt Mönt: 13.24

Biztos, hogy valóban érdekeljük őket? Jók vagyunk így is, egy összeszerelő ország, ahová lehet gyárakat telepíteni, olcsó a munkaerő, és még fizet is a kormány, hogy valaki szívja fel a munkavállaló tömegeket. Klasszikus kapitalizmus.
Van néhány politikus az EP-ben, akinek elhiszem, hogy XXI., századi, haladó szellemű , fejlett tudatú ember. De a többiek? Az EPP?
Állandóan remélek. Hogy jobb lesz, hogy változik az ember, mert muszáj, törvényszerű. És, igen, változnak is, sokan, akár itthon is, de hol vagyunk még a kritikus többségtől, az érdemi változásoktól? A PDSZ vezetője feladta, és megértem.
Nyírfa
Jut eszembe: nagyon nem szeretném, ha Hadházynak bármi baja esne!!! Vagy Setét Lajosnak!
kokopelli
@Clavigo: ezek az IQ-hiányos orbánhű magyarozó senkik minden ß@rt az EU-val hoznak összeköttetésbe!A Sorosozás
már kissé unalmas és röhejes lehet,de az EU mindíg kéznél marad!...pedig M.o. "tényleg csak akkora,amekkora"!
ómió
Pedig "őtet" még Lenin is anarchia-keltésre "teremtette"!
balos
@Mirabilis: Mert nem a székellyel vonult!Akkor bezzeg mindjárt fasz kalap renddel "bátorítják"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.