Józsefvárosban jártunk, ahol megnéztünk néhányat azokból az önkormányzati bérlakásokból, amelyeknek olyan lepusztult az állapota, hogy felújítás nélkül biztosan nem hasznosíthatók.\\\\n\\\\nAz eredetileg felújításra szánt lakásokból meglátogattunk néhányat, amelyek többsége olyan lepusztult állapotban van, hogy jelentős összeg befektetése nélkül jelenleg biztosan nem hasznosítható. A szituációról Molnár Györggyel, a józsefvárosi polgármesteri kabinet főtanácsadójával beszélgettünk, aki elmondta, a kerület valószínűleg arra fog kényszerülni, hogy a jelenleg üresen álló 860 bérlakásból valamennyit eladjon annak érdekében, hogy a fennmaradó lakások felújítását valamiből finanszírozni tudja.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Fontosabb dolgok is vannak, mint a rászorulók lakásproblémája a kormány szerint! Az önkormányzatok pénze kell a járvány miatt üresen álló szállodák felújítására, meg egyéb "lényeges" stadionokra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.