Zaklatottan telt az imádott férjét, az olimpiai bajnok labdarúgót, Szűcs Lajost  gyászoló Pécsi Ildikó első éjszakája. Reggel orvos is ellenőrizte a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő állapotát.

Összetört a férjét gyászoló Pécsi Ildikó. A színésznő egészségi állapotát orvos ellenőrzi rendszeresen. Pécsi Ildikó röviden nyilatkozott arról, hogyan éli meg ezeket a nehéz napokat.

Ma ünnepli 77. születésnapját Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, rendező, érdemes és kiváló...

Közzétette: ORIGO – 2017. május 21., vasárnap

Nem tudom, hogyan élek így tovább, Édesjólajosom nélkül. Ha a kis unokámra és a fiamra gondolok, velük akarok maradni, idekötnek, ha a Papára, akkor mennék utána...

– mondta a Blikknek a színésznő.

Szűcs Lajos a Ferencvárosi Torna Club legnagyobb legendái közé tartozott, együtt focizott Albert Flóriánnal, Novák Dezsővel és Varga Zoltánnal is. Nem csoda, hogy több ezren emlékeztek meg róla a közösségi oldalakon, és valószínűleg a temetőbe is rengetegen elkísérnék utolsó útjára.

Címlapkép: Facebook/Origo

(blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
@jesz: a firkászok miatt. teljesen természetes a viselkedése.
volvós
...már a vízcsapból is Pécsi Ildikó folyik...amikor az unokát kidobta a lakásból és bíróságra szaladgált nem volt ekkora hírverés. Lajos bácsinak pedig adjon az Isten megnyugvást és pihenést !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.