A Momentum és a Márki-Zay Péterhez tartozó MMM aktivistái gyűjtik a nemzeti konzultációs íveket. A kitelepüléseiken azonban rendre ott vannak a Fidesz és a Fidelitas aktivistái is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Fidelitasosokból még többet kellene. Azok olyan okos, értelmes fiatalok. A jövő feltörekvő csillagai. Leginkább a riportjaik tanúskodnak a dologról. Persze, egy Hollikhoz vagy Rezsibuzihoz, mint nagy elődhöz, nem lehet könnyű felnőni. De ők azért vállt vállnak vetve, bedobnak mindent.
Olyan fideszesen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Nessy: Szerinted hogyan, miből van a már beharangozott 350.000 visszaküldött ív
Nekik ez a ""fideszista szombat"" vagy ""társadalmi munka"" feladata. (persze ha igaz a szám--ami eddig se volt ellenőrizhető)
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf!!! te me3g a retkes oláhcigány kurva anyád picsájába nyomd az orrod te mocsok román köpőcsésze!!!
dr. prédikátor
@Shikari: te mocskos tróger a kurva anyádat!!! Ne ugass vissza mert teleszarom a retkes pofádat te bélféreg!!!
dr. prédikátor
@Shikari: a repedt sarku kurva anyád, aki használt kotonért baszott a Rákóczi téren , hogy kiszívhassa belőle a gecit!!!
Nyírfa
Ugyan már, hogyan is kerülhetett volna ki a rendőrségtől? Még a feltételezés is! A mi rendőrségünk pártatlan, a társadalom szolgálatában áll, igazságos és bölcs. De inkább nem hazudok tovább.

Amúgy a készenlétbe helyezett fideszes aktivisták majd megverekszenek az ívekért? Vagy hogy?
vitriol
@Aki Én: Ezek után kinek van még kedve a felsorolt szennylapokba beleolvasni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.