Nunkovics Tibor szerint a kormánypártok félremagyarázzák, mit mondott és mutatott a parlamentben. Nunkovics ugyanis nem tagadja, hogy bekiabált és be is mutatott Deutsch felszólalása közben – üzenetét azonban szerinte félremagyarázzák: Amit én mutattam, az nem volt más, mint Deutsch Tamás általam vélelmezett drogfogyasztási szokásaira utaló jel. Szó szerint azt mondtam: „Biztosan púderes maradt az orra!”. Ezt a mondatomat a képviselőtársaim is hallották, és ők is meg tudják erősíteni, hogy pontosan mi is hangzott el az ülésteremben. Aki figyelemmel kíséri Deutsch Tamás eddigi közéleti szereplését, illetve konstans ámokfutását, annak bizonyára nem mond újat, hogy miért nyilatkoztam meg róla így. Szégyen, hogy egy olyan ember, mint Deutsch Tamás – aki véleményem szerint drogos –, bárhol, bármilyen pozícióban képviselheti hazánkat.

(Forrás: 24.hu, Béla333 által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hogy Ducs drogos? Az hát! Nem bírja a nyomást!
Ennyit mocskolni, hazudozni nem egyszerű feladat...
Borsodi
Nem értem mért szégyen ha egy drogos cigányt lezsidóznak?Szerintem dicséret a zsidók dolgos emberek voltak.
RonaGyuri
ORR-felmutatás

avagy nem mindegy, hogy ki csinálja

Az igazat megvallva nem tudom, mert nem láttam felvételt a jelenségről, lehet csak nem voltam elég szorgalmas. Mint ismert botrány volt a parlamentben, mert az egyik derék – filoszemitizmusát lépten nyomon igazoló =)) – KDNP-s tróger felszólamlott, hogy „az ellenzéki frakció tagja, Nunkovics Tibor „teljesen egyértelmű szólást, illetve jelet tett”, majd felmutatott az emelvényen szónokló Deutsch Tamásra.”.
A jelet adott dolog – mint számos hivatkozásból kiderült – az lett volna, hogy MEGSIMOGATA AZ ORRÁT! Amit az illető állítólag drogozásra való utalásnak szánt.
Azonban meg kell mondjam ez akár lehetne mindegy is, lévén egy időben Orbán egyik kedvenc gesztusa volt, hogy miközben Sorosról beszélt és uzsorásozott az ORRÁT SIMOGATTA!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.