Nehéz döntésre jutott Pártos Csilla: nem lesz ott apósa, a vasárnap elhunyt Szűcs Lajos temetésén.

A Blikk úgy tudja, a viszony Szűcs halála után sem változott, nem sikerült félretenni az ellentéteket Pécsi Ildikóval, és mivel Pártos igyekszik kerülni a vitát a gyászoló özveggyel, így biztosan nem lesz ott a temetésen.

Nagyon elharapózott köztük a vita az évek folytán, semmi meglepő nincs abban, hogy Csilla távol marad. Talán ez a legészszerűbb döntés ebben a helyzetben. Mindenkinek elég nagy fájdalom Lajos elvesztése, senki sem szeretné tetézni a bajt. Ildikó eddig sem bocsátott meg, ezután sem fog

– tudta meg a lap a család egy közeli ismerősétől.

A napokban folytatódott a pereskedés Pécsi Ildikó és menye, Pártos Csilla között. Csilla ügyvédje szerint a legutóbbi...

Közzétette: BEST Magazin – 2017. július 20., csütörtök

A családi konfliktus ellenére kettejük között mindig is szoros kapcsolat volt, még akkor is, ha a körülmények nem tették lehetővé, hogy egymás mellett legyenek. Csilla egy korábbi nyilatkozatában elmondta, apjaként szerette Szűcs Lajost, ami fordítva is igaz volt – írja a lap.

Lajos papa a kislányaként szeretett. Mindennap imádkoztam az életéért, és sosem adtam fel lélekben, hogy egyszer kibékülünk

– nyilatkozta korábban a jógaoktató, aki információink szerint végtelenül szomorú és csalódott, amiért nem sikerült időben rendezni a családi viszályt.

Címlapkép: Facebook/BEST Magazin

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A családi ügyeiket miért érzik fontosnak, hogy a nyilvánosság előtt teregessék?! Oldanák meg maguk között! Undorító amit művel ez a két nő!
ittott
csilla egy haszonelvű mocskos ribanc. élősködött és a fiát is erre nevelte. most az ügyvéd dugja. gondolom a seggével fizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.