Tájékoztatást tett közzé honlapján a rendőrség, amelyből kiderül: már lehet jelentkezni iskolaőrnek.

Már lehet jelentkezni iskolaőrnek – ennyi lesz a fizetés
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A korábban rebesgetett számok valósnak bizonyultak, tényleg bruttó 220-230 ezerért lehet elszegődni ebbe a munkakörbe. Pest megyében 10 ezerrel többet fizetnek, mint máshol.

A képzés közel egy hónapos időtartamára már járó, nagyjából nettó 150 ezres bérek mellé évi 200 ezer forint cafetériát ígérnek, valamint egyenruházati ellátást.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Javaslom a pedagógusoknak a jelentkezést. Több a fizu, kevesebb a meló és egyéb juttatások is magasabbak. Ugyanakkor senki sem akar ezer forintos megbecsülést adni.
görbetükör
Csak nehogy ezek kezdjék el osztogatni a drogokat...
Gazella
Isten ments! Egy a szülő nevelje meg a gyereket 3 éves koráig az igazi alapokra! No telefon no minden féle agyrém kütyű!! Meséljen neki könyvből.. stb ...
Az óvodában meg igenis figyeljenek a gyerekekre és tanítsák őket az iskolai előkészítésből.. Ne az ovi udvar egyik sarkaban heherészenek és dohányozzanak az ovonők. Harmadik legyen már olyan alsótagozati oktatás ahol a gyerek örömmel tanul és nem össze vissza magolja az összekutyult tananyagot... tehát nem lesz nehezen kezelhető gyerekek... .. et cetera.. de van egy igen nagy bibi.. felmászóban van nagyon a technika.. számítás...
Nyírfa
És akkor szeptemberben megkezdődik az online oktatás. :DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.