A pár órás budapesti rendőrségi akció ideje alatt 160 járművezető lépte túl a sebességhatárt, akadt, aki 70 helyett 137-tel hajtott.

A budapesti rendőrök 2020. július 10-én éjszaka komplex ellenőrzést tartottak Budapest több kerületében. Az elsődleges célon, azaz a gyorshajtók kiszűrésén túl az akcióban részt vevő rendőrök a gépjárművek műszaki állapotát és engedély nélküli átalakítását is vizsgálták.

A pár órás akció ideje alatt 160 járművezető lépte túl a sebességhatárt;

akadt olyan autós, aki a Szentendrei úton 60 km/h óra helyett 126 km/h-val, egy másik 70 km/h óra helyett 137 km/h-val közlekedett,

további két gyorshajtó pedig a Váci úton és a Nagykőrösi úton 60 km/h óra helyett 113 km/h-val, illetve 50 km/h óra helyett 114 km/h-val közlekedett.

A rendőrök a gyorshajtók kiszűrésén túl engedély nélküli átalakítás miatt öt autós forgalmi engedélyét a helyszínen elvették, míg három sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki. További szabálysértések miatt az egyenruhások két autós forgalmi engedélyét vették el a helyszínen, egy esetben feljelentést tettek, négy autós pedig helyszíni bírságot kapott.

Az ellenőrzések során két embernél kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök, őket a helyszínen elfogták és az illetékes rendőrkapitányságra előállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya továbbra is folytatni fogja a „Lavina” elnevezésű akciót az illegális gyorsulási versenyek, valamint az ezekhez kapcsolódó egyéb jogsértések visszaszorítása érdekében.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Városi népek, nem férnek a bőrükbe...
balos
Itt a Nagytarcsai Pesti uton naponta tucatnyian játszanak a "halállal"!%0 km helyett 100 felett szívják a gőzt és telefonálnak!Akkor van viszonylagos rend,ha hetente egyszer látszik a police autója az út mellett!
DonnaOE99
Csak еzеn az оldаlоn a lеgszеbb bustу csibéк!
Кövеssе a linkеt, és nеm fоg mеgbánni!
---
xxlove.live
namihami
Akik ezeket megjátsszák, azokat egy hatszámjegyű büntetés nem ijeszti meg. Nézzék meg, a családjuk pozícióját, hogy milyen autókkal repülnek és könnyen kikövetkeztethetik, hogy ezek ezt a büntetést mellényzsebből.
Jogosítvány már az elsőnél örökre és a második-harmadik eset után hétszámjegyű és kóter. Baleset okozása nélkül IS.
Ha nem mernek hozzájuk nyúlni, akkor folytatódik a ""dózsagyörgyúti eset"". Ezeket bagópénzzel nem lehet leállítani.
volvós
Naponta kellenének az ilyen " akciók ", de tökös rendőrökkel, akiket nem hat meg egy fideszes igazolvány, és földreteperik a gazembert... Na erre kellene toborozni rendőröket és nem a határra sétálgató " közmunkásokat "...:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.