A járványügyi védekezés miatt elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek, beleértve a tűzijátékot és a légiparádét is, az egyetlen kivétel a tisztavatás lesz – jelentette be a csütörtöki kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Döntött a kormány az augusztus 20-ai tűzijátékról

Gulyás Gergely indoklásként azt mondta, a fertőzés veszélyét leginkább az ilyen tömegrendezvények hordozzák magukban.

A miniszter hozzátette, ha lehet, akkor később megtartják ezeket az ünnepségeket, de idén nagy valószínűséggel teljes egészében elmaradnak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Na végre egy normális döntés március óta!! Szerintem az idén ne várjunk többet!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez valóban bölcs döntése a kormánynak! Az, hogy a pénz jó része már nincs meg, az várható! De ennyit megér, hogy nem kell megint mindent leállítani, és nem lesz több munkanélküli.
Giovanni Alba
@Nessy: És nem telepítenek tűzijáték rakétákat a Lánchídra.
Qqberci
@fideszes gyökér: Vagy legalább egy biciglipumpát!...
namihami
Mikor jut el egy (nem több) egy fideszes oda, hogy előbb megtárgyalja, eldönti és csak UTÁNA jelent be bármit is. Persze, elsősorban a Vezérnek kéne ennek lennie.
Ez az aug.20.-as ügy is csak most világosodott meg bennük? Bedobják a köztudatba, ha a nép (nemcsak a fideszesek) elfogadja, akkor mehet. Ha a legkisebb ellenállás mutatkozik és a pénz persze már zsebben, akkor lefújják. És bejelentik, hogy milyen f@sz@, előrelátó gyerekek a fideszvezetők.
Mint a mostani eset is fényesen rávilágított a helyzetre.
vitriol
Na, végre megszületett a döntés! Az első fontos lépést megtette a kormány, most jöhet a második szintén nagyon fontos lépés: az ablakon ki nem dobott pénzt a Lánchíd teljes rekonstrukciójára lehet költeni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.