Aláírásgyűjtésbe kezd csütörtöktől az MSZP a balatoni szabadstrandok ingyenessé tételéért – jelentette be Bihal Dávid, a szocialista párt elnökségi tagja és Árok Kornél, az MSZP kaposvári szervezetének elnöke a Facebookon tartott online sajtótájékoztatójukon.

Aláírásgyűjtés indul a balatoni szabadstrandok ingyenessé tételéért
Fotó: MTI/Nagy Lajos

Bihal Dávid közölte: veszélybe került az embereknek az a joga, hogy ingyen és szabadon pihenhessenek a Balatonnál, ami felháborító.

"Ma Magyarországon a Fidesz által pénzelt oligarchák minden negyedik kilométeren építkezést folytatnak", és ezek nem a közjót szolgálják, hanem luxusberuházások

- fogalmazott.

Kifejtette, az aláírásgyűjtést azért indítják, hogy a kormány engedje el a szabadstrandok belépődíját, és az állam kárpótolja az önkormányzatokat a kieső bevétel miatt.

Árok Kornél elmondta, az aláírásgyűjtést egész Somogy megyében elkezdik, és a Facebookon lehet követni, hogy mely településeken, mikor jelennek meg az ívekkel.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Elég szomorú hogy Mészáros kezében van minden beleértve a Balaton is! Ha egy 4 tagú család elakar menni fürdeni és nem fogyasztanak semmit,akkor is kikell nyitni a pénztárcát rendesen!!A büfék meg pofátlanul magas áron dolgoznak nem magyar keresethez igazítva!!!
tudode
Olyan sürün módosítgatja őfélesége az un. "Balaton törvényt" valószínűleg ahogy baráti köre rendel:
.
----- Joghézagra figyelmeztet a NABE: egyre építik be a Balaton-partot
.
www.hirbalaton.hu/a-nabe-figyelmeztet-a-joghezagra-egyre-epitik-be-a-balaton-partot/.
.
Egyszerű a képlet, mert ebből a cuccokból lehet az un. ALKOTMÁNYOS KÖLTSÉGET megguberálni azoknak "is", akik őfélesége kegyeit élvezgetik!
Málna
Kihez kerül ezeknek a strandoknak a belépődíja? Ha az önkormányzatokhoz - amit valószínűsítek - akkor ők tudják elengedni a díjat.
rokker33
@Málna: Nem a belépő díjakkal van a legnagyobb probléma, hanem azzal hogy Mészaros pénztáros lölö és a Tiborz gyerek felvásárolja a Balaton legjobb részeit ezzel kirekesztve az alsó közép osztály!A belépők is hozzájuk kerül az önkormányzatoknak egyre kevesebb jut!!
ómió
Újra fizetőssé tenni őket meg ráérnének majd a következő "cuci" kormány idején!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.