Jogerősen közérdekű munkára ítélték a tanárukat inzultáló mezőtúri tinédzsereket – közölte a Szolnoki Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

Megúszták a börtönt a tanárnőt inzultáló mezőtúri diákok

A közlemény szerint a másodfokon eljáró törvényszék – helybenhagyva az elsőfokú bíróság döntését – július 10-én a két büntetlen előéletű fiatalt fejenként 160 óra közérdekű munkára ítélte.

Az eset januárban történt egy mezőtúri középiskolában: a diákok óra közben felálltak a helyükről; a tanári asztalnál egyikük fejelő mozdulatot tett a pedagógus felé, majd a vállánál megragadta a blúzát és a kézfejével az arca felé legyintett, anélkül, hogy hozzáért volna; végül belerúgott a tanárnő székébe, míg a társa egy papírlappal többször meglegyintette a nő fejét.

A közleményben a törvényszék rámutat: alapesetben a közfeladatot ellátó személyt erőszakkal akadályozókat egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetik.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Hüje aki nem megy pedagógusnak. Pénz , megbecsülés. Igaz, foci nincs.
simmering73
Jókat mosolygok ezeken a szájkaratés törvényeken és ítéleteken. Alap esetben 1-5 évig terjed a büntetés. Mivel azonban ez itt nem alapeset volt, ezért elengedték ezeket a kis patkányokat.
Qqberci
Nemzerthy Inzultációnak minősítették...
Gyütt Mönt
@Pegero: mivel nem akartál hüJe maradni, inkább kerülted az iskolát. Értem.
KisGenyo2
Ezám a zérótolerancia b@szkikáim!!! Gondolhatjuk mekkora érdemi munkára képesek ezek a nyikhajok, amitől kb. annyit fognak "javulni", amennyit az elvégzett munka ér. Semennyit.
2-3 év sóbánya, az nem lenne rossz bünti! ;-)
ómió
A következő "forduló" után már jutalmat is kapnak!
Gyütt Mönt
@Pegero: saját hozzászólásodat sem tudod értelmezni. Okos :)
Nyírfa
Első körben megvizsgálnám a szülői hátteret, aztán bevonnék egy pszichológust az elemző feltárásba, ami után elkezdődhetne a családterápia.
A tanárnőnek pedig pályamódosítást javasolnék, esetleg kaphatna munkát az iskola adminisztratív szektorában, ugyanis pedagógiai feladat ellátásra - szerintem - alkalmatlan.

Az iskola pedig ne sajnálja a pénzt pszichológusok, szociális munkások alkalmazásától.
Nyírfa
Ha az iskolákban működnének pszichodráma tagozatok, amelyeken, akár a tanárok bevonásával tartanának rendszeres szituációs gyakorlatokat, akkor javarészt elkerülhetőek lennének az atrocitások, hiszen a játékban való egyéni és együttes problémamegélés segíthet annak gyökeres feltárásában, tudatosításában és az önmegismerés folyamatában, amellyel paralel feltárulnak a saját megoldó eszközök. És ez a lényeg: ki vagyok én valójában, mi az én tehetségem, hogyan tudok erőszak nélkül érvényesülni.

Ezt börtön és iskolaőrök helyett ajánlom.
LauraEM99
Nézzе mеg a wеbкаmеra maszturbációs videóimаt > www.lovexx.club
RuthBI75
А helуi аnуuкáкnaк anоnim szеxгe vаn szüкségük!
Csaк üzenet, és кéгjе mеg, hogу bаszd mеg!
--
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.