Tévedést tartalmazó választ adott arra a kérdésre a Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy miért lehet nézők előtt meccseket tartani, ha koncertek 500 fősnél nagyobb közönség előtt továbbra sem rendezhetők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
állítja??? egy fenét gátlástalanul hazudik, mint mindig!!! =))
RonaGyuri
Nem lesz ebből baj???

Nekem már megint egy klasszikus ugrott be

Mottó helyett a klasszikus:
Pap az arának: Gyermekem már többször mondtam neked,
ha a vőlegény részeg nem adhatlak össze benneteket!
Mire ő: Mit tegyek atyám, ha józan nem akar idejönni!!!

„Amíg nálunk mindenféle korlátozás nélkül lehet meccsre járni, mert Gulyás Gergely szerint a stadionokban nem isznak az emberek, Olaszországban és Spanyolországban továbbra sem engednek be nézőket a lelátókra.” kezdi mondókáját a 444.hu egy cikkét. A témában egyébként számos portál mutatott rá, hogy ez sem igaz, lévén képekkel is lehet okadatolni, hogy minimum sör kapható és fogyasztható! Legalább is eddig ez így volt! Egyáltalán nem csodálkoznék, ha ártunk és qurmányunk – nem csak az ő esetükben volt már rá példa – azonnali rendelkezéssel szerez érvényt a főpotentát mellé-szólásának!
Ami persze igencsak veszélyes dolog: biztos, hogy józanul is el tudják viselni, azt amit foci címén kapnak???

@RonaGyuri:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.