Végre egyetért Karácsony Gergely és a kormány.

Karácsony Gergely örül, hogy elmarad az augusztus 20-i tűzijáték

Józan döntésnek tartja a főpolgármester az augusztus 20-i tűzijáték lemondását.

"Örülök, hogy a kormány kivételesen hallgatott a józan hangokra, és idén elmarad az augusztus 20-i tűzijáték" – írta közösségi oldalán Karácsony Gergely csütörtökön, reagálva a kormány döntésére.

Felelőtlenséget emleget a politikus azzal kapcsolatban, ha több százezres tömeg gyűlt volna össze a Duna-parton "egy olyan időszakban, amikor a járvány bármikor belobbanhat".

Mint írta, idén több ünnep is rendhagyóan alakult, számos szokást kellett felfüggeszteni. Ugyanakkor a lemondásoknak köszönhetően is a hétköznapok – az előírások szigorú betartása mellett – már hasonlítanak "a járvány előtti életünkre" – tette hozzá.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
Vajon akkor is így örülne, ha a szokásos éves melegorgia és szatírshow maradna L?
Peller Anikó
@division: Örülök, ha a kormány kivételesen hallgat a józan hangokra és elmarad a szarosfarkú büszke buzik segbekurrós fasztiválja. Örökre. A túzijáték egyébként mérgező, rengeteg fémgőzzel teríti be a bámészkodókat.
ómió
Mint mindennek, ami nem lesz! Nyilván ettől "haladó"!
division
@Peller Anikó: Sosem voltam a tűzijátékok híve.
simmering73
@division: A tüzijáték azért marad el, mert rengeteg pénzbe kerül. Ezernyi helye van annak, a járvánnyal súlytott országban. Hogy jön akkor most ide a Pride, te szerencsétlen gyökér. Az is milliárdokba kerül?
division
@simmering73: "Felelőtlenséget emleget a politikus azzal kapcsolatban, ha több százezres tömeg gyűlt volna össze a Duna-parton "egy olyan időszakban, amikor a járvány bármikor belobbanhat"."
Ezért fog elmaradni, te szerencsétlen gyökér. Persze ha lesz pride, téged szeretettel várnak majd, csak tudd, hova tegyél majd maszkot:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.