Paróczai Anikó megtalálta a kispesti vagyonkezelőt vezető Kránitz Krisztián volt önkormányzati képviselő spanyolországi medencés villáját, erre becsületsértésért feljelentették. Kispest Momentumos képviselője és átláthatósági tanácsnoka, Paróczai Anikó sokat foglalkozik a kispesti korrupciógyanús ügyekkel. Február elején a Kispest, Nagy Lopás című videósorozat első részében beszámolt arról, hogy az önkormányzati választások előtt nyilvánosságra került és elhíresült kispesti hangfelvételeken elhangzottak alapján milyen bizonyítékokat talált.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A tavalyi önkormányzati választási kampányban nyilvánosságra került videón Lackner Csaba akkori MSZP-s képviselő arról beszél, hogyan lopják szét a kerületet a képviselők. Hiába lett botrány, Lacknert és a szintén MSZP-s polgármestert, Gajda Pétert újraválasztották, de Lacknert kizárták a pártból a szocialisták. "

Az MSZP-nek is a történelem szemétdombján a helye...
vitriol
Az mszp vezetősége hasson oda, hogy az évek óta imitt-amott előforduló fidesszel mutyizó tagjait zárja ki soraiból, mert látni való, hogy ezek miatt veszítette el hitelességét a párt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.