Az utas meghallotta az idős nő segélykiáltását, akinek a nyakáról a tolvaj letépte a nyakláncot, aztán elkapta a férfit a buszon.

A BRFK közleménye szerint a II. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 9-én 13 óra 37 perckor a rádióforgalmazásban hallották, hogy Budapest II. kerületében, a Felsőzöldmáli úton egy idős nő nyakából kitéptek egy aranyláncot, majd az ismeretlen férfi felszállt egy buszra. Az egyik utas, amikor meghallotta a sértett segélykiáltását, leszállította a buszról a „nyaklánckitépőt”, majd rendőri segítséget kért.

A két percen belül helyszínre érkező rendőrök a 60 éves K. Józsefet elfogták, majd átvizsgálták a ruháját, ahonnan a nyaklánc nem került elő. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy valóban ő tépte ki a hölgy nyakából az ékszert, de azt a buszon eldobta.

A nyomozók K. Józsefet előállították a kerületi kapitányságra, ahol lopás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, az eljárás során szabadlábon védekezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.