Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület július utolsó előtti szombatján ismét vendégségbe hívta mindazokat a felebarátainkat, akiknek nem jutott hely az élet napos oldalán. Az időjárás nem volt kegyes hozzánk, a Morzsaparti két órája alatt végig zuhogott az eső. Ennek ellenére már a kezdés előtt egy órával legalább ötvenen álltak az eresz alatt, várva, hogy ingyen ennivalóhoz jussanak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ilyenkor vajh mire gondolnak új gazdagjaink, nagyon keresztény politikusaink, mikor ilyen cikket olvasnak? Vagy ilyeneket ők nem is olvasnak? Elvégre a királyi média szerint ilyen probléma nálunk nem is létezik! Az ő köreikben biztos nem! Szépen hangzik a "munkalapú társadalom, csak teccenek tudni, odafönt, hogy akik már idősek, és oly korban mentek sok évtizedes munka után nyugdíjba, amikor mások voltak a bérek, és így a nyugdíjak is. Milyen "munkát" ajánlanának 80-90 éves, nehezen mozgó, problémás öregeknek??? Jó lenne, ha egy hangyafülnyit elszégyelnék magukat, hiszen ez a generáció biztosította számukra, hogy volt egy egy ország, ami jól, rosszul, de működött, volt iskola, egészségügyi ellátás, munkahely, majd később volt mit privatizálni, elosztogatni!
tudode
A milliárdok repkednek Debrecenbe, mert őfélesége megálmodta, hogy az É-K régióját csinyá debrecenből, amelyről akkor döntött őfélesége, amikor a járvány elleni csatát, de a háborút még nem nyerte meg:
.
Öt pilléren nyugszik Debrecen 600 milliárdos fejlesztési terve
.
infostart.hu/belfold/2020/06/09/ot-pilleren-nyugszik-debrecen-600-milliardos-fejlesztesi-terve
..
hvg.hu/gazdasag/20191205_debrecen_papp_laszlo_interju_polgarmester
-------------------------------------
.
Miközben őfélesége rémálmaiból felkel, és szórja a milliárdokat, az ország Csipke Rózsika álmát alussza!.
Clavigo
Taps- ovésön...( csak a fitymasz )..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.