Ismét bebizonyosodott, hogy az elmúlt 10 hónap (valójában 9 – a szerk.) nem volt elegendő a főváros vezetése számára a Lánchíddal kapcsolatos legfontosabb döntések meghozatalára – reagált a Fidesz budapesti szervezete szombaton Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes kijelentéseire.

Tüttő Kata egy pénteki sajtótájékoztatón egyebek mellett azt mondta, a Lánchíd felújítására vonatkozó feltételes közbeszerzés legfontosabb kérdései eldőltek, a megváltozott műszaki tartalommal és a részvételi feltételekkel egyetértett a BKK igazgatósága.

A Fidesz tényleg 9 hónapon kéri számon azt, amit 9 évig nem csinált meg

A Fidesz reagálásában az áll, hogy Tüttő Kata az eredeti, Tarlós István idejében elkészített közbeszerzés megismétlését jelentette be, a Váralagút nélkül.

"Kérdés persze, lesznek-e valaha abban az állapotban, hogy egy közbeszerzést legalább ki tudjanak szabályosan írni, miközben a késlekedés minden nappal további állagromlást és árdrágulást jelent a felújításban"

– írták a közleményben.

A fideszes Tarlós István 2010. október 3. és 2019. október 13. között volt főpolgármester, a híd felújítását koronavírus-járvány sem nehezítette.

(MTI nyomán)

(Fotó: pexels.com)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ahhoz rinocérosz pofalemez kell, hogy őfélesége köt feltételeket -- többek között --- ahol felfüggesztették, a Néppárttól
.
--- Weber: Az EU nem pénzkiadó automata (2020. junius 6.)
.
nepszava.hu/3081455_weber-az-eu-nem-penzkiado-automata
.
Elképesztő pofátlanság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@szép új világ: Ez folyik az elvesztett Budapesti bukta óta!Persze amit ellenségben csináltak az sem volt haza szeretet!Szét verték az ország családjait,azzal a keresztény-szar-nemzethy "árokkal"!
Gyütt Mönt
@JenniferAU75: legközelebb ne turkálóból vegyél.
ómió
Eszerint efftársilag nem akkor kell valamit megcsinálni, ha eljött az ideje, hanem 9 évvel korábban? "Sajátos"!
Aki Én
@ómió: Nem, te buta faszkalap, hanem már akár 9 éve itt lett volna az ideje.
Te miért vagy ennyire buta, hazaáruló, tolvajpárti bolsi patkány???
ómió
@Aki Én: Tetvesbolsi egódat ne rám hazudd - még, ha így születtél is - hanem tartsd meg magadnak! Tetvesbolsiságod meglétét meg onnét láthatod, hogy az efftársaidat (pl. Karigerit is) nem én védem, hanem te! Az internacionálétokat se én éneklem, hanem te! Ha ennyit is képtelen vagy átlátni, akkor, vagy agyat kéne növesztened, vagy a kijáró disznófalkához csatlakoznod egy kis legelészésre! Amúgy meg azért lett volna már 9 éve "ideje", mert a tetves bolsi falkád - köztük te is - ezt hazudja? Hát, ha csak úgy nem...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.