Súlyos baleset történt Budapesten, a Soroksári és a Kvassay út kereszteződésénél.

Gyalogosok közé rohant a furgon Budapesten, többen megsérültek

Egy kisteherautó sofőrje úgy kerülte el, hogy belerohanjon az előtte álló kocsisorba, hogy a kormány félrerántva a járdára hajtott. A járdán több gyalogos is várakozott a zebránál a zöld jelzésre – írja a Blikk.

Gyalogosok közé rohant a furgon Budapesten, többen megsérültek

A bulvár lap saját információira hivatkozva azt írja, hogy a furgon a Blikk információi szerint többüket elütötte, a sérülteket kórházba vitték.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, MTI/Mihádák Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hollandia lesz az új ellenség. A tagállamok kormányai közül a holland az egyik, amely Orbán szerint durván támadja az országot. Ezen megállapításra azért is juthatott a kormányfő, mert a hollandok egy olyan eszközt kívánnak bevezetni, amely ellenőrzi az uniós pénzek kifizetését és felhasználását. Micsoda tragédia lenne ez a Mészáros- és Tiborcz-féléknek, ezt nem engedhetjük meg. Orbán a rendszere fennmaradása érdekében hadakozik az uniós kormányokkal, a magyar emberek nevében. Szép is ez. Az Európai Unióból Magyarországra Orbán és haverjai zsebébe ömlő ormótlan pénzhegyek helyett lassan más forrásokat kell találnia a felcsúti igazmondó juhásznak. Az EU rövidesen befejezi bőkezű adakozását a szegény sorsú Magyarország felé. Sok látszatja ugyan nem lett a napi 2 milliárd forintnak, amit hazánk kapott az EU-tól már több, mint egy évtizeden keresztül, de mondjuk a pénz sincs meg az államkasszában. Orbán azt meg mindenkinél jobban tudja, hogy ha már nem lesz pénz, amit szétoszthat saját maga és a talpnyalói között, akkor bizony a NER-nek, de Orbán Viktornak is annyi lesz. Záros időn belül ilyen vagy olyan módon egyszerű, történelmi múlttá válnak.
Orbán Viktor az Unió Farkas Flóriánja!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/107845329_182072096605923_1878081425952038151_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mACfEu5HresAX8IQ5rD&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=b02040158244f7e876f67fc9d8927072&oe=5F36D00C
Eladott Ország
bocs ma 16:58 ♦ "Orbán szerint a holland miniszterelnök gyűlöli őt, és nem tudja, miért" cikkhez szántam.
Eladott Ország
A furgon vezetője, a kisebbik ellenállás fel hajtott, hogy a kocsiját és saját testi épségét megvédje! Ezt az eljárás vizsgálatánál véleményem szerint súlyosbító körülményként kell figyelembe venni, mivel ezzel a húzásával a gyalogosok életét veszélyeztette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.