Tucatnyiról négyre sikerült szűkíteni az új uniós költségvetés körüli vitás pontokat, de nem megyünk haza, míg nem sikerül megegyeznünk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatóján, az uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozójának harmadik napján.„A nyaralás, a belpolitika várhat. Még a foci sem olyan fontos, mint hogy megegyezzünk” - jelentette ki vasárnap Orbán, hozzátéve: „most nem Magyarországról, hanem Európáról van szó”. Orbán álláspontja, hogy Magyarország számára még mindig nem méltányos a támogatások mértéke, de legalább már nem „megalázó” a helyzet: az új tervezetben nem szánnak Magyarországnak nagyságrendekkel kevesebb támogatást, mint a hasonló gazdasági erővel bíró Portugáliának vagy Görögországnak. Ha valaki nem hajlandó elfogadni a jogállamiságot, rögtön el kell hagynia az Európai Uniót. Nem anyagilag kell megbüntetni, hanem mennie kell, mert ez a közösség a jogállamiságra épül.” - mondta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ehhez az egyez ért, az anyját is eladva, gerinctelenül hazudozni majd ezt jól eladni. Ezzel szerintem elmondtam a fideszes belsőoktatási rendszerük lényegi pontjait is..
namihami
Egy újabb gyönyörű példája a Mi Istetől Kapott Megváltónk áldozatkészségéről és önmagának a népe iránti önfeláldozásáról.
Még a Magyar Bajnokok csodás játékában való gyönyörködésről, a teste és lelke megújulásról is hajlandó lemondani és foggal-körömmel képes az országnak juttatott pénzekért kűzdeni. Amit aztán persze ő és köre zsebel be az utolsó fillérig.
De akkor is. Egy humanista, aki még a kert végében zajló focicsodáról is képes lemondani a pénzéért. És mindezt szerényen, csak az igazán nagy emberekre jellemző visszafogottsággal volt képes a tudomásunkra hozni.
csak úgy....
rettentöen égne a pofám viktorom,hogy egy dübörgö országnak,európa húzóerejének garasoskodnia köll...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.